Επιτυχημένη η συμμετοχή της Euroins Ελλάδος στην 87η ΔEΘ

Επιτυχημένη η συμμετοχή της Euroins Ελλάδος στην 87η ΔEΘ

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Euroins Ελλάδος στη 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στην οποία τιμώμενη χώρα ήταν η Βουλγαρία.

Το περίπτερο της Euroins Ελλάδος στη 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν χιλιάδες επισκέπτες, πελάτες, συνεργάτες, διαμεσολαβητές και φίλοι οι οποίοι ενημερώθηκαν για τα ασφαλιστικά προϊόντα που διαθέτει η Euroins στην Ελλάδα, καθώς και τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί η Εταιρεία με συνέπεια και ενθουσιασμό  τα 9 χρόνια παρουσίας της στη χώρα μας.

Το «παρών» στην κορυφαία διοργάνωση της Θεσσαλονίκης έδωσαν η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της  Euroins Insurance Company JSC κα Joanna Tsoneva, καθώς και ο Αναπληρωτής Διευθυντής Υποκαταστήματος  της Euroins Ελλάδος κ. Αθανάσιος Ι. Σμυρνής.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν στις ομιλίες του υπουργού Οικονομίας και Βιομηχανίας της Βουλγαρίας κ. Bogdan Bogdanov, του υπουργού Οικονομικών της Βουλγαρίας κ. Assen Vassilev και του υπουργού Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών κ. Κωστή Χατζηδάκη και να συνομιλήσουν σχετικά με τις εξελίξεις στην εγχώρια και ευρωπαϊκή ασφαλιστική αγορά.

Euroins Ελλάδος

Η κα Tsoneva δήλωσε σχετικά: «Η πρώτη παρουσία της Euroins Ελλάδος στη ΔΕΘ στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας και να συζητήσουμε μαζί τους όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο. Με τα στελέχη της πολιτικής ηγεσίας που παρευρέθηκαν στη ΔΕΘ -τόσο από την Ελλάδα όσο και από τη Βουλγαρία- συζητήσαμε τις προκλήσεις αλλά και τις ευκαιρίες που επιφυλάσσει η κλιματική κρίση για τον ασφαλιστικό κλάδο με στόχο τη μέγιστη δυνατή ανθεκτικότητα και προετοιμασία των κοινωνιών απέναντι στα ακραία φαινόμενα -που δυστυχώς έπληξαν με σφοδρότητα και την Ελλάδα το τελευταίο διάστημα».

Σημειώνουμε ότι η Eurohold Bulgaria AD είναι ένας κορυφαίος ενεργειακός και χρηματοοικονομικός όμιλος που δραστηριοποιείται στην Κεντρική, Ανατολική και Νοτιοανατολική Ευρώπη. Είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Βουλγαρίας και της Βαρσοβίας.

Η Eurohold κατέχει την Electrohold, έναν κορυφαίο ενεργειακό όμιλο στη Βουλγαρία και ιδιοκτήτη του μεγαλύτερου διανομέα, προμηθευτή και εμπόρου ηλεκτρικής ενέργειας στη χώρα, ο οποίος απασχολεί 3.000 υπαλλήλους και εξυπηρετεί περισσότερους από 3 εκατομμύρια καταναλωτές. Η Eurohold κατέχει επίσης την Euroins Insurance Group AD (EIG), έναν από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους στην περιοχή.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube