Επεισοδιακή αστυνομική καταδίωξη χτες στην Αθήνα

Επεισοδιακή αστυνομική καταδίωξη χτες στην Αθήνα

Σκηνές από το παιχνίδι Grand Theft Auto αναπαρήγαγε στην πραγματική ζωή 33χρονος έμπορος ναρκωτικών, όμως λίγο αργότερα είδε το «game over».

Μια αστυνομική καταδίωξη βγαλμένη από ταινία εκτυλίχθηκε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στην Αθήνα, με πρωταγωνιστή έναν 33χρονο έμπορο ναρκωτικών.

Ο δράστης έφυγε από το σπίτι του στο Χαϊδάρι με το αυτοκίνητό του, ενώ τον ακολουθούσαν άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών. Κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης ειδοποιήθηκε μια ομάδα ΔΙΑΣ να του κάνει εικονικό έλεγχο. Ωστόσο ο 33χρονος, ο οποίος μετέφερε ναρκωτικά, δεν σταμάτησε. Έτσι άρχισε μια τρελή καταδίωξη από την Αχαρνών μέχρι την εθνική Αθηνών-Λαμίας. Μάλιστα ο δράστης, για να ξεφορτωθεί τα ενοχοποιητικά στοιχεία, άρχισε να πετάει χασίς στο δρόμο!

Στον κόμβο του Αγίου Στεφάνου έκανε αναστροφή και πήρε το άλλο ρεύμα της εθνικής, προς Πειραιά. Μπαίνοντας στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης εγκλωβίστηκε, καθώς υπήρχε μπροστά του ένα τζιπ και πίσω του ένα συμβατικό αυτοκίνητο της Δίωξης Ναρκωτικών. Ο 33χρονος χτύπησε με το αυτοκίνητό του και τα δύο οχήματα και στη συνέχεια διέφυγε με τα πόδια, διασχίζοντας μάλιστα κάθετα την εθνική. Τελικά όμως λίγα λεπτά αργότερα συνελήφθη.

[Πηγή: Newsit]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube