Εκπτώσεις στα εισιτήρια από 18 Ιουλίου ανακοίνωσε η SEAJETS

Εκπτώσεις στα εισιτήρια από 18 Ιουλίου ανακοίνωσε η SEAJETS

Δείτε αναλυτικά όλες τις εκπτώσεις που ανακοίνωσε η εταιρεία. 

Στον απόηχο της συνάντησης που προγματοποίησε η κυβέρνηση με τους ακτοπλόους με αντικείμενο τις πολύ ακριβές τιμές εισιτηρίων για τα νησιά, η SEAJETS ανακοίνωσε πρώτη το εκπτωτικό της πακέτο. 

Οι εκπτώσεις θα ισχύσουν από τις 18 Ιουλίου και για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν έως και την 18η Σεπτεμβρίου σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας. 

Οι υπόλοιπες ναυτιλιακές εταιρείας αναμένεται εντός των επομένων ημερών να ανακοινώσουν τα δικά τους εκπτωτικά πακέτα. 

Πιο συγκεκριμένα η SEAJETS ανακοίνωσε τις ακόλουθες εκπτώσεις:

Έκπτωση τετραμελούς οικογένειας 30% 
30% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής επιβάτη και οχήματος με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίων μετ’ επιστροφής στα δρομολόγια όπως αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα.

Έκπτωση Μόνιμου Κάτοικου 20% 
20%  έκπτωση στα εισιτήρια επιβάτη σε όλα τα νησιά του Αιγαίου στα δρομολόγια όπως αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα. (Για τους μόνιμους κατοίκους Δωδεκανήσων έκπτωση 40% στη γραμμή Σητεία – Δωδεκάνησα).

Έκπτωση Τριτέκνων 30% 
30% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής επιβάτη για τους τρίτεκνους με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίων μετ’ επιστροφής στα δρομολόγια όπως αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα. (Για τους πολύτεκνους ισχύει ήδη η έκπτωση 50%).

Ειδικές εκπτώσεις 
25% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής επιβατών και οχημάτων από Βόλο προς Σποράδες με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου μετ’ επιστροφής.
25% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής επιβατών και οχημάτων από και προς Ραφήνα στις διαδρομές Ραφήνα – Άνδρο, Ραφήνα -Τήνο, Ραφήνα -Μύκονο και Ραφήνα – Πάρο με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου μετ’ επιστροφής.
25% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής επιβατών και οχημάτων από Θεσσαλονίκη  προς Λήμνο και Λέσβο με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου μετ’ επιστροφής.

Εκπτώσεις για ημερήσιες εκδρομές πολιτιστικού και θρησκευτικού ενδιαφέροντος (επίσκεψη στους αρχαιολογικούς χώρους της Δήλου και στην Παναγία της Τήνου αντίστοιχα)

50% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής επιβατών από Πάρο προς Μύκονο με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου μετ’ επιστροφής αυθημερόν.
40% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής επιβατών από Νάξο προς Μύκονο με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου μετ’ επιστροφής αυθημερόν.
30% έκπτωση στα εισιτήρια επιστροφής επιβατών από Πάρο προς Τήνο με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου μετ’ επιστροφής αυθημερόν.

Ο όμιλος Seajets εξετάζει με τα αρμόδια υπουργεία άμεσα τη χορήγηση έκπτωσης 15% στους δικαιούχους του Market Pass .
H προσφορά θα ενεργοποιηθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα έχουμε λειτουργική διασύνδεση με το σύστημα μητρώου του Market Pass.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube