Ειδική έκδοση DRIVE Top Cars 2020, την Κυριακή 5/7 με την REAL News

Ειδική έκδοση DRIVE Top Cars 2020, την Κυριακή 5/7 με την REAL News

Ένα τεύχος ειδικού σκοπού, προσαρμοσμένο σε εκείνους που ενδιαφέρονται να αγοράσουν αυτοκίνητο σήμερα, έρχεται την Κυριακή.

Μετά από τους ισχυρούς κλυδωνισμούς που ουσιαστικά ισοπέδωσαν παγκοσμίως την αγορά αυτοκινήτου τους προηγούμενους μήνες, τα πρώτα μηνύματα της αγοράς μοιάζουν συγκρατημένα αισιόδοξα.

Το αγοραστικό κοινό δεν έχει χάσει το ενδιαφέρον του και οι διελεύσεις στις εκθέσεις υπόσχονται μια καλύτερη συνέχεια. Με την ευχή-παραδοχή ασφαλώς πως η υγειονομική πραγματικότητα θα επιτρέψει κάτι τέτοιο. Σκεπτόμενοι σε αυτόν ακριβώς τον άξονα, δημιουργήσαμε την έξτρα έκδοση του DRIVE Top Cars 2020 που σκοπό έχει να ξεδιαλύνει το τοπίο για εκείνον που θέλει άμεσα να αγοράσει αυτοκίνητο.

Γι’ αυτό αρχικά χωρίσαμε την αγορά σε κατηγορίες με βάση την τιμή, το μέγεθος, την τεχνολογία και τον χαρακτήρα των αυτοκίνητων. Στη συνέχεια εντοπίσαμε τις καλύτερες επιλογές σε κάθε μία και ολοκληρώσαμε την ενημέρωσή σας με τη δοκιμή της πιο ενδεικτικής ή/και ενδιαφέρουσας έκδοσης του κάθε μοντέλου. Λόγω επικαιρότητας, αφιερώσαμε μπόλικες σελίδες στα ηλεκτρικά και επαναφορτιζόμενα υβριδικά ή plug-in hybrid, αν θέλετε, τα οποία στο άμεσο μέλλον θα συνοδεύονται από επιπλέον κίνητρα και ελαφρύνσεις για τα οποία θα διαβάσετε στο σχετικό ρεπορτάζ.

Μέσα στις 70 δοκιμές της έκδοσης θα πάρετε μια πλήρη εικόνα για τα χαρακτηριστικά του μοντέλου που σας ενδιαφέρει. Κι εάν αναζητάτε κάποια άλλη έκδοσή του, το πιθανότερο είναι να βρίσκεται ένα-δύο κλικ μακριά, στον ιστό του drive.gr.

Καλή ανάγνωση!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube