«Έφυγε» η Αριάδνη Γερασιμίδου

«Έφυγε» η Αριάδνη Γερασιμίδου

Ύστερα από τέσσερα χρόνια μάχης με τον καρκίνο - Η στάση της ήταν μάθημα θάρρους και αξιοπρέπειας. 

Μετά από τέσσερα χρόνια μάχης με τον καρκίνο, μιας μάχης που μας δίδαξε θάρρος και αξιοπρέπεια, η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου έφυγε από τη ζωή.

Αφήνοντας το δικό της ξεχωριστό στίγμα στο χώρο της ειδικής δημοσιογραφίας για το αυτοκίνητο, η Αριάδνη -μια από τις ελάχιστες γυναίκες στον χώρο-  υπήρξε και μέλος της επιτροπής «Woman World Car Of The Year», ενώ έχοντας μια ιδιαίτερη ευαισθησία στα θέματα οδικής ασφάλειας είχε δημιουργήσει στο κανάλι της στο YouTube μια ειδική ενότητα που ασχολείτο με αυτό το θέμα. 

Αντιμετώπισε την ασθένειά της με θάρρος, ευαισθησία αλλά και αισιοδοξία ως το τέλος, ενώ ο τρόπος που επέλεξε να δημοσιοποιήσει την περιπέτειά της αποτελεί δίδαγμα αξιοπρέπειας που αντικατοπτρίζει τη στάση που κράτησε σε όλη της ζωή. 

Δυστυχώς σε αυτή τη δύσκολη μάχη που έδινε δεν μπόρεσε να βγει νικήτρια. Ωστόσο, ακόμη και με την τελευταία της ανάρτηση, αυτήν που έγινε στο προφίλ της από οικείο της πρόσωπο, μεταφέρονται τα τελευταία της λόγια και το μήνυμα που ήθελε να στείλει σε όλους μας. 

Την ευχαριστούμε για όσα μας δίδαξε με τη στάση της και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της και στους δικούς της ανθρώπους. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube