Η Citroën Karellis στο EKO Rally Acropolis με DS 3 R3 MAX

Η Citroën Karellis στο EKO Rally Acropolis με DS 3 R3 MAX

Γνωρίσαμε από κοντά το αυτοκίνητο που υποστηρίζει η ελληνική αντιπροσωπεία της εταιρείας και θα συμμετάσχει με αξιώσεις στην κατηγορία R3 MAX.

Η Citroën Karellis θα έχει και πάλι συμμετοχή στο EKO Rally Acropolis εφέτος, με την υποστήριξη της ελληνικής αντιπροσωπείας, του Ομίλου Συγγελίδη και των λιπαντικών της TOTAL.

Οι Χρυσόστομος Καρέλλης και ο Ηλίας Παναγιωτούνης θα είναι το πλήρωμα του
DS 3 R3 MAX, ενός εντυπωσιακού όσο και ικανότατου αγωνιστικού με κορυφαία εφαρμοσμένη τεχνολογία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Test drive: DS 3 Performance

Ο 1.600άρης THP κινητήρας αποδίδει 234 PS και 43,8 kgm ροπή, ενώ έχει τη βοήθεια ενός σειριακού κιβωτίου με έξι σχέσεις και paddles στο τιμόνι, καθώς και μπλοκέ διαφορικού της ZF. Η ανάρτηση με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ καθώς και τα φρένα της Alcon συμπληρώνουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά, όμως όπως γίνεται με κάθε σοβαρό αγωνιστικό, η πράξη ξεπερνάει κατά πολύ τη θεωρία.

DS 3 R3 MAX Karellis

Είχαμε την ευκαιρία να το διαπιστώσουμε από πρώτο χέρι, σε μια σύντομη βόλτα με αναγνωριστικό ρυθμό στο δεξί μπάκετ (και ασφάλτινο
setup). Κάθεσαι ελάχιστα εκατοστά πάνω από το δρόμο και η δύναμη του μοτέρ δε σε σοκάρει, ωστόσο μένεις άναυδος μόλις συνειδητοποιήσεις πόσο γρήγορα κουμπώνει η έκτη σχέση στο κιβώτιο που κάνει αστραπιαίες αλλαγές.

DS 3 R3 MAX Karellis

Ακόμα πιο εντυπωσιακός πάντως είναι ο τρόπος που η ανάρτηση ισιώνει το δρόμο και ελέγχει το αμάξωμα. Προφανώς και η βόλτα δεν ήταν αντιπροσωπευτική των δυνατοτήτων του
DS 3 R3 MAX, πάντως οι γλυκές αντιδράσεις του πλαισίου και η αποτελεσματικότητα του πλαισίου και της ανάρτησης φάνηκαν ξεκάθαρα.

Έχοντας ένα κορυφαίο στην κλάση του αγωνιστικό, ευχόμαστε στο Χρυσόστομο και τον Ηλία να απολαύσουν τον αγώνα τους, χωρίς απρόοπτα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube