Το DRIVE #306 σας περιμένει στα περίπτερα

Το DRIVE #306 σας περιμένει στα περίπτερα

Το νέο μας τεύχος βρίσκεται ήδη στα περίπτερα και σας περιμένει για να σας κάνει παρέα το πρώτο ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο της χρονιάς.

Φαίνεται πως η εποχή μας νιώθει μια βαθιά υποχρέωση να μας κρατά σε εγρήγορση. Και ίσως και να μην υπήρχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με όλο αυτό εάν δεν έκανε ψυχές να υποφέρουν. Αρχικά με την οικονομική κρίση, ακολούθως με τον Covid-19 και τώρα με έναν ακόμα πόλεμο. Μια κανονικότατη πολεμική σύρραξη, με το ημερολόγιο να δείχνει 2022…

Μην τα ξαναλέμε όμως, αυτή είναι η πραγματικότητα. Δυστυχώς. Και μέσα σε αυτήν, η βιομηχανία συνεχίζει τη δραστηριότητά της και αντιμετωπίζει τα όλο και περισσότερα προβλήματα όσο καλύτερα μπορεί, μαζί της κι εμείς. Για το νέο τεύχος, οι δοκιμές του ολοκαίνουργιου DS 4 Cross και της πρώτης ηλεκτρικής BMW που φτιάχτηκε για να σε συγκινεί οδηγικά, είναι εκείνες με τις πλέον περίοπτες θέσεις στην ύλη.

Πέρα από αυτά, ταξιδέψαμε στην Ισπανία για να δοκιμάσουμε το ηλεκτρικό Renault Mégane, είχαμε μια πρώτη επαφή με το Volvo C40 στην Ελλάδα και συγκρίναμε δύο εντελώς διαφορετικά ζευγάρια SUV: Το Citroën C3 Aircross με το Opel Crossland σε εκδοχή με κινητήρα ντίζελ και την BMW X3 με την Jaguar F-Pace στις plug-in hybrid εκτελέσεις τους.

Όσο για το κομμάτι των κλασικών αυτοκινήτων που έχει το δικό του φανατικό κοινό, αυτό τον μήνα φιλοξενούμε ένα από τους πιο χαρακτηριστικά κλασικά πλέον αυτοκίνητα, το FIAT Coupé. Ενώ με αφορμή το ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Formula 1 κάναμε ένα μικρό αφιέρωμα στον Kimi Räikkönen ο οποίος έχοντας ανακοινώσει την απόσυρσή του από την ενεργό δράση είναι σίγουρο ότι θα λείψει πολύ από τις πίστες. Τόσο για το απέριττο οδηγικό στιλ όσο και για τις ατάκες του.

Καλή ανάγνωση!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube