Το DRIVE #301 βρίσκεται στα περίπτερα

Το DRIVE #301 βρίσκεται στα περίπτερα

Από σήμερα μπορείτε να βρείτε το νέο μας τεύχος και την πλούσια θεματολογία του στα περίπτερα όλης της χώρας.

Φαντάζεστε να έρθει μια μέρα που τα σπορ αυτοκίνητα θα είναι τελείως διαφορετικά από αυτά που γνωρίζουμε σήμερα; Και εάν ναι, μήπως αυτή η μέρα δεν είναι τελικά και τόσο μακριά; Με τα μισά από τα καινούργια αυτοκίνητα που πωλούνται να είναι crossover ή SUV, το σενάριο αυτό κάθε άλλο παρά απίθανο ακούγεται.

Γι’ αυτό κι εμείς για το κεντρικό θέμα του νέου μας τεύχους, προσπαθήσαμε να δούμε όχι εάν, αλλά πόση από την οδηγική μας ευχαρίστηση θα κληθούμε να θυσιάσουμε όταν δε θα υπάρχει πια η επιλογή ενός συμβατικού, χάτσμπακ GTi, παρά μόνο εκείνη ενός ψηλότερου ισοδύναμού του. Η κόντρα μεταξύ του Hyundai i20 N με το Kona N, του Ford Fiesta ST με το Puma ST και της Mercedes-AMG A 35 με την GLA 35, θεωρούμε πως είναι μια εύστοχη και στιβαρή βάση για την απάντηση στο παραπάνω ερώτημα.

DRIVE Story

Αφήνοντας στην άκρη τα βουνά και τα στριψίματα, ο περασμένος μήνας ήταν ο πρώτος ύστερα από το ξεκίνημα της πανδημίας του Covid-19 που υπήρχαν μπόλικες αποστολές στο εξωτερικό. Το ανανεωμένο Dacia Duster, το νέο Lexus ΝΧ, το εντυπωσιακό Kia EV6 αλλά και οι ανανεωμένες BMW X3 και X4, επαληθεύουν του λόγου του ασφαλές.

Επί ελληνικού εδάφους τώρα, η δοκιμή του Renault Arkana ήταν η πιο σημαντική, υπό την έννοια ότι μιλάμε για ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο. Και όχι για κάποιο ανανεωμένο όπως το Skoda Kodiaq, τα Volkswagen Polo και Tiguan, το SEAT Ibiza, το Range Rover Velar, το Mazda3 ή το 3θυρο MINI John Cooper Works που επίσης δοκιμάζουμε.

Το συγκριτικό γι’ αυτόν τον μήνα είναι μεταξύ των επαναφορτιζόμενων υβριδικών εκδόσεων του Audi A3 Sportback και της Mercedes-Benz A-Class. Ενώ όπως πάντα το δικό τους ενδιαφέρον έχουν τα D-Files που σε αυτό το τεύχος πραγματεύονται με το μέλλον του θρύλου που ονομάζεται «Ferrari».

Για κερασάκι, αφήσαμε την αληθινά πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του δημάρχου Αθηναίων, μέσα από την οποία ο καθένας μπορεί να εξάγει τα δικά του δεδομένα και συμπεράσματα για το μέλλον της πρωτεύουσας. 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube