Το DRIVE #298 από σήμερα στα περίπτερα

Το DRIVE #298 από σήμερα στα περίπτερα

Από σήμερα 30/7, το πιο πρόσφατο τεύχος του περιοδικού σας περιμένει στα περίπτερα για να κάνει τις διακοπές σας ακόμα καλύτερες.

Για όσους το διάβασμα με κόκκους άμμου ανάμεσα από τις σελίδες είναι μια μικρή απόλαυση, έχουμε καλά νέα: Το τεύχος 298 πωλείται αυτόνομο στα περίπτερα, με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.

Μπορεί οι γερμανικές πινακίδες να μην το μαρτυρούν σε όλους, όμως η δοκιμή της ολοκαίνουργιας σε όλα τα επίπεδα Ford Mustang έγινε στην Ελλάδα. Γι’ αυτό και δεν γινόταν να μην της αφιερώσουμε το εξώφυλλο, το οποίο συμπληρώνεται από το επίσης ολοκαίνουργιο Hyundai Bayon, το μικρό crossover της εταιρείας και το μάλλον πιο καυτό B-SUV της χρονιάς, το Toyota Yaris Cross από το οποίο πήραμε μια πρώτη γεύση.

Πέραν αυτών το τεύχος δίνει αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα και στο -θερινό- όνειρο, μέσω μιας συγκριτικής δοκιμής που έκαναν οι βρετανοί συνεργάτες μας με μια Ferrari Roma, μια Bentley Continental GT και μια Aston Martin DB11 AMR. Φάτε μάτια ψάρια με λίγα λόγια.

Ασφαλώς οι «κανονικές» δοκιμές δεν λείπουν, οι οποίες ξεκινούν από το νέο CUPRA Formentor, για να φτάσουν στο ανανεωμένο Skoda Kodiaq, το επαναφορτιζόμενο υβριδικό Jeep Wrangler που δοκιμάσαμε στην Ιταλία, το ηλεκτρικό Opel Mokka-e, αλλά και τη σύγκριση δύο προσιτών μικρών που σχεδιάστηκαν για να κάνουν τη ζωή εύκολη: Του ανανεωμένου Nissan Micra και του επίσης φρεσκαρισμένου Suzuki Swift. Επίσης, με αφορμή την έλευση του πρώτου ηλεκτρικού της Lexus το αντιπαραβάλαμε με το υβριδικό ομόλογό του, προκειμένου να ξεχωρίσουμε τις ανάγκες που ικανοποιεί καλύτερα το καθένα.

Εκτός από την ανανεωμένη Jaguar I-PACE, μπορείτε να διαβάσετε και για μια ακόμα Jaguar στο νέο μας τεύχος, την Mark X στην ενότητα Classic. Και για εμβαθύνετε ακόμα περισσότερο στην αυτοκινητική κουλτούρα διά πένας Γιάννη Κουτσουφλάκη, αξίζει να διαβάσετε και για την προσωπικότητα που ξεχωρίσαμε αυτό τον μήνα, δηλαδή την Stephanie Louise Kwolek, η οποία ανακάλυψε το κέβλαρ.

Καλή σας ανάγνωση, καλές διακοπές!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube