Το DRIVE 283 κυκλοφορεί την Μ. Παρασκευή 17/4, με την Real News

Το DRIVE 283 κυκλοφορεί την Μ. Παρασκευή 17/4, με την Real News

Το νέο τεύχος έρχεται αύριο, με την ελπίδα η περίοδος COVID-19 να προσπεράσει όσο γρήγορα το κάνει και η κορυφαία Mercedes-AMG CLA 45 των 421 PS που βρίσκεται στο εξώφυλλο.

Ύστερα από ώριμη σκέψη, διάφορες διαπραγματεύσεις και ακόμα μια μάχη με το χρόνο, το DRIVE έφτασε στην ώρα του και σε αυτό το ραντεβού.

Και προκειμένου να είναι ευθυγραμμισμένο με την περίοδο που #ΜένουμεΣπίτι, δεν θα διατεθεί μόνο σε έντυπη μορφή αλλά και σε ψηφιακή -σε λίγες μέρες, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ISSUU. Το περιοδικό αυτό καθαυτό, είναι βέβαια και σε επίπεδο ύλης προσαρμοσμένο στις πολύ δύσκολες τρέχουσες συνθήκες, όπως γίνεται αντιληπτό από το μέγεθός του.

Προσπαθήσαμε ωστόσο να χωρέσουμε όσο περισσότερο από το εκτόπισμα του DRIVE σε αυτές τις λιγότερες σελίδες, με θέματα που προσεγγίζουν την αυτοκίνηση από δύο πλευρές. Από τη μια, εκείνη της επικαιρότητας μέσω των αναλύσεων σχετικά με τις επιπτώσεις που έχει και θα έχει ο COVID-19 στη βιομηχανία του αυτοκινήτου καθώς και στην αγορά μας. Και φυσικά, το τι θα πρέπει να προσέχουμε όταν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσουμε το αυτοκίνητό μας για να μετακινηθούμε.

Και από την άλλη, με θέματα που δείχνουν ότι αντέχουμε και συνεχίζουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο. Αυτό τον μήνα, την κεντρική θέση στο εξώφυλλο κέρδισε η Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+, δηλαδή το αυτοκίνητο με τον ισχυρότερο 4κύλινδρο κινητήρα ευρείας παραγωγής του κόσμου: Ειδική ισχύς 211,5 PS/lt και συνολικά 421 PS! Μεγάλο ενδιαφέρον όμως έχει και το μεγάλο μικρό της Hyundai, το ολοκαίνουργιο i10, το οποίο υποβλήθηκε στη δοκιμασία του Master Test.

Μέσω των Βρετανών συνεργατών μας (εκείνοι πρόλαβαν να το οδηγήσουν ενώ η ελληνική αποστολή ακυρώθηκε), πήραμε μια πρώτη γεύση και από το νέο Audi A3 Sportback, το οποίο έχει όλο το πακέτο για να πάρει πίσω τον θρόνο του. Η κορυφαία, plug-in hybrid, έκδοση του DS 7 Crossback απέδειξε πόσο καλό μπορεί να κάνει στην οικονομία καυσίμου η χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας, όπως ακριβώς έκανε και η νέα, δίλιτρη υβριδική εκδοχή του Toyota C-HR.

Στους δρόμους της άδειας Αθήνας, είχαμε επίσης την ευκαιρία να δούμε πόσο ταιριαστό είναι το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης στο 3θυρο MINI, ενώ οι μοναδικές ντίζελ παρουσίες στο τεύχος αφορούν στο Peugeot 208 και το Jeep Cherokee. Οι δοκιμές ολοκληρώνονται με τη σύγκριση των βασικών εκδόσεων κινητήρα του νέου Ford Puma και του Volkswagen T-Roc, καθώς και με τη δοκιμή μεταχειρισμένου που αυτό το μήνα καταπιάστηκε με το Citroen C4 Cactus. Στο κλείσιμο θα μάθετε όλες τις λεπτομέρειες της πρώτης γενιάς του FIAT Panda που έκανε θραύση, καθώς και για τον Jean Rédélé, τον κύριο «Alpine» για να καταλαβαινόμαστε καλύτερα.

Μείνετε ασφαλείς και απολαύστε την ανάγνωση με τον τρόπο που προτιμάτε καλύτερα. Η ομάδα του DRIVE σας εύχεται καλή Ανάσταση και δύναμη!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube