DRIVE #280, την Κυριακή 19/1 με τη REAL News

DRIVE #280, την Κυριακή 19/1 με τη REAL News

Το πρώτο τεύχος της χρονιάς φτάνει έγκαιρα στο ραντεβού με το περίπτερο, την τρίτη Κυριακή του μήνα 19/1 με την REAL News.

Τρέξαμε πολύ και τελικά προλάβαμε να συμπεριλάβουμε στο τεύχος μια μεγάλη δοκιμή του ολοκαίνουργιου B-SUV της Peugeot, του 2008, το οποίο κατέχει και την κεντρική θέση στο εξώφυλλο.

Σε ξεχωριστές θέσεις βρίσκονται επίσης τόσο η οδήγηση της Porsche Taycan 4S όσο και του Toyota GR Yaris, ενός μοντέλου που μάλλον αποτελεί τη μεγαλύτερη έκπληξη για το 2020. Μιλώντας για εκπλήξεις, αφιερώσαμε μπόλικες σελίδες και σε ένα θέμα για τα νέα μοντέλα που αναμένεται να παρουσιαστούν στο αυτοκινητικό στερέωμα ή/και να ξεκινήσουν την εμπορική τους πορεία στη χώρα μας μέσα στους επόμενους 12 μήνες.

Από τις πολλές δοκιμές που θα διαβάσετε, ξεχωρίζει εκείνη του MINI John Cooper Works Countryman που πλέον έχει φτάσει τους 306 PS, του Opel Corsa 1.2 Turbo 130 PS GS Line καθώς και του Volvo XC60 B5 το ήπιο υβριδικό σύστημα του οποίου συνεργάζεται με τον 2λιτρο ντίζελ κινητήρα των 235 PS. Το Master Test καταπιάνεται με το Mazda3 Skyactiv-D116, ενώ για όποιον προσπαθεί να ανακαλύψει εάν στις ανάγκες του ταιριάζει περισσότερο ένα εξελιγμένο υβριδικό σύστημα ή ένας καλός ντίζελ κινητήρας, συγκρίνουμε το ανανεωμένο Toyota C-HR 1.8 Hybrid με το Nissan Qashqai 1.5 D DCT.

Αξίζει επίσης να διαβάσετε την ανάλυση σχετικά με τον τρόπο που η ομάδα της Mercedes στην Formula 1 κατάφερε να πέρει έξι συνεχόμενα "ντάμπλ", κάτι που καμία άλλη ομάδα δεν έχει καταφέρει. Τα συμπεράσματα σχετικά με τη γραμμή που ενώνει τον στόχο, την πορεία προς εκείνον και το αποτέλεσμα, έχουν τεράστιο ενδιαφέρον.
Το δικό της ενδιαφέρον έχει και πάλι η ενότητα Classic, στην οποία αυτό το μήνα δοκιμάζουμε ένα αυτοκίνητο σύμβολο: το Volkswagen Typ2 του 1974, ευρύτερα γνωστού και ως Transporter.
Καλή ανάγνωση!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube