Διαγωνισμός: Ζήσε τη μαγεία του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις στο ΟΑΚΑ από κοντά

Διαγωνισμός: Ζήσε τη μαγεία του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις στο ΟΑΚΑ από κοντά

Λάβε μέρος στον διαγωνισμό του drive.gr και κέρδισε εισητηρία για την Υπερειδική του Ράλι Ακρόπολις που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ στις 8 Σεπτεμβρίου.

Στις 8 Σεπτεμβρίου η Αθήνα θα ζήσει ένα ανεπανάληπτο αγωνιστικό υπερθέαμα. Λίγο μετά την εκκίνηση του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, το «Ράλι των Θεών» και οι συμμετέχοντές του θα μεταβούν στο ΟΑΚΑ για τη διεξαγωγή της ΕΚΟ Super Special Stage.

Όπως και το 2005 όταν 70.000 θεατές κατέκλεισαν το στάδιο για να λάβουν μέρος σε μια αξέχαστη φιέστα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, έτσι και φέτος το ΟΑΚΑ αναμένεται να ζήσει μια φαντασμαγορική βραδιά με τους προβολείς να στρέφονται στους ξένους και Έλληνες αγωνιζόμενους και στα εντυπωσιακά αγωνιστικά του WRC. 

Rally Acropolis OAKA

Το drive.gr σε καλεί να λάβεις μέρος σε αυτή τη μοναδική γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας, όπου ύστερα από κλήρωση 15 υπερτυχεροί θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για να απολαύσουν από τις κερκίδες την Υπερειδική του Ράλι Ακρόπολις, η οποία θα είναι και η πρώτη Ειδική Διαδρομή του αγώνα.

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας και κερδίστε μια από τις 15 διπλές προσκλήσεις ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

View Giveaway


Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube