node/40027

Bridgestone: Δώρο τα καύσιμά σας αυτό τον Οκτώβριο

Η Elastrak ενισχύει την αγορά των ελαστικών Bridgestone με μία μοναδική προωθητική ενέργεια για τον μήνα Οκτώβριο, που σας χαρίζει καύσιμα!

Έχετε επιβατικό αυτοκίνητο ή όχημα 4x4 με διάμετρο ζάντας από 17" και πάνω; Αν ναι, η Elastrak, επιθυμώντας να ενισχύσει την αγορά ελαστικών της Bridgestone, σας κάνει δώρο τα καύσιμα σας για τον Οκτώβριο.

Επιλέγοντας να αγοράσετε τα κορυφαίας ποιότητας, απόδοσης και αντοχής ελαστικά Bridgestone, τώρα κερδίζετε δωροεπιταγές για δωρεάν καύσιμα, αξίας από €20 έως €60 ευρώ για κάθε τετράδα ελαστικών (αναλόγως διάστασης).

Η προωθητική ενέργεια της Elastrak ισχύει για το διάστημα από 1η έως και 31 Οκτωβρίου 2020, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Τα κουπόνια καυσίμου εξαργυρώνονται στα πρατήρια της εταιρείας BP.

Bridgestone

Ευχόμαστε καλές και ασφαλείς διαδρομές!

ΕΛΑΣΤΡΑΚ Α.Ε.
Θηβαΐδος 15
14564 Νέα Κηφισιά
τηλ. 2108196954

[Πηγή: Δελτίο Τύπου Elastrak]

node/40176

ADAC: Πρωτιά για το Bridgestone Blizzak LM005

To Blizzak LM005 της Bridgestone αξιολογήθηκε ως το καλύτερο στην κατηγορία του σε δοκιμή χειμερινών ελαστικών της ADAC.

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 | Επικοινωνία

ADAC: Πρωτιά για το Bridgestone Blizzak LM005

Το κορυφαίο προϊόν της Bridgestone για την χειμερινή περίοδο, το Blizzak LM005, είναι ο νικητής της δοκιμής χειμερινών ελαστικών της ADAC για το 2020. Σχεδιασμένο για να παρέχει στους οδηγούς εξαιρετικό έλεγχο και ασφάλεια σε δύσκολες συνθήκες, το Blizzak LM005 εντυπωσίασε σε όλες τις χειμερινές συνθήκες οδοστρώματος με την ισορροπημένη απόδοσή του σε στεγνό και χιονισμένο οδόστρωμα και τον χειρισμό στο βρεγμένο.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά, οι εμπειρογνώμονες της ADAC, της μεγαλύτερης λέσχης αυτοκινήτου στην Ευρώπη, έδωσαν στο Blizzak LM005 μια συνολική βαθμολογία 2,0 - την καλύτερη βαθμολογία από όλα τα ελαστικά της δοκιμής – απονέμοντας του τον τίτλο του νικητή στην κατάταξη των 15 ελαστικών που συμμετείχαν στη δοκιμή.

Προηγμένη τεχνολογία για αξιόπιστη απόδοση
Τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά και οι επιδόσεις του Bridgestone Blizzak LM005 είναι το αποτέλεσμα της πλέον εξελιγμένης τεχνολογίας στον τομέα των ελαστικών.

Το ελαστικό κατασκευάζεται με την σύνθεση γόμας Nano Protech™ της Bridgestone, η οποία έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πυρίτιο προκειμένου να κρατήσει το ελαστικό μαλακό στις χαμηλές θερμοκρασίες για μέγιστη έλξη και να βελτιστοποιήσει την απόδοσή του στο βρεγμένο και χιονισμένο οδόστρωμα. Έχει επίσης σχεδιαστεί με έναν μοναδικό σχεδιασμό πέλματος σε ζιγκ-ζαγκ για την ενίσχυση της απομάκρυνσης του νερού και τη βελτίωση της πρόσφυσης στο δρόμο. Η συνέργεια μεταξύ αυτών των χαρακτηριστικών έχει αποδώσει εξαιρετικά αποτελέσματα, με το LM005 να γίνεται το πρώτο χειμερινό ελαστικό που επιτυγχάνει διαβάθμιση ‘A’ στην Ευρωπαϊκή Ετικέτα, στην κατηγορία πρόσφυση στο βρεγμένο για το πλήρες διαστασιολόγιο του.

Με χαμηλή αντίσταση κύλισης και κατανάλωση καυσίμου, καθώς και χαμηλά επίπεδα  θορύβου ελαστικών και οδοστρώματος, το Blizzak LM005 αποτελεί επίσης μια περισσότερο βιώσιμη επιλογή για τους πελάτες. Το ενεργειακά αποδοτικό ελαστικό όχι μόνο ωφελεί τον οδηγό όσον αφορά την χιλιομετρική απόσταση και την εξοικονόμηση κόστους, αλλά επίσης συμβάλλει στην απελευθέρωση λιγότερων εκπομπών αερίων. Αυτά τα φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά αναγνωρίστηκαν από την ADAC, η οποία απένειμε στο Blizzak LM005 εξαιρετικές βαθμολογίες για τη χαμηλή αντίσταση κύλισης και την κατανάλωση καυσίμου.

LM005

Στο επίκεντρο οι ανάγκες των πελατών
Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του Blizzak LM005, η Bridgestone πραγματοποίησε έρευνα σε 20.000 οδηγούς σε όλη την Ευρώπη σχετικά με τις απαιτήσεις τους από ένα premium χειμερινό ελαστικό touring και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή χρήση. Τα ευρήματα ήταν ξεκάθαρα: περιμένουν ένα ελαστικό που να συνδυάζει άριστο έλεγχο στο βρεγμένο με στιβαρή απόδοση στο χιόνι και τον πάγο. Το Blizzak LM005 της Bridgestone πληροί όλες αυτές τις απαιτήσεις, με εξαιρετικό φρενάρισμα στο χιόνι και σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, και έχει ήδη κερδίσει πολλά βραβεία σε ανεξάρτητες δοκιμές το 2019.

To  Blizzak LM005 έλαβε μέρος στις δοκιμές της ADAC σε ένα Volkswagen Golf GTI σε διάσταση 205/55 R16, μία διάσταση με πολλές εφαρμογές σε πολλά από τα πιο δημοφιλή μοντέλα αυτοκινήτων στην αγορά. Το LM005 είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε 171 διαστάσεις για επιβατικά αυτοκίνητα και SUV / 4x4 με διάσταση ζάντας από 14” έως 22”. Η πρωτοποριακή τεχνολογία DriveGuard Run Flat της Bridgestone έχει ενσωματωθεί σε 24 διαστάσεις υψηλής ζήτησης (από 16” έως 18”) του Blizzak LM005 για την αντιμετώπιση αιφνίδιας βλάβης του ελαστικού, επιτρέποντας στον οδηγό και το όχημά του να συνεχίσει να οδηγεί μέχρι και για 80 km με μέγιστη ταχύτητα 80 km/h, σε περίπτωση διάτρησης.

Σχολιάζοντας το τελευταίο βραβείο που κατέκτησε το Blizzak LM005 της Bridgestone, ο Stefano Parisi, Περιφερειακός Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της Bridgestone EMIA, Νοτίου Περιφέρειας δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, ειδικά καθώς αναγνωρίζει το έργο της εξαιρετικής ομάδας μας πάνω στην έρευνα και την ανάπτυξη. Το συνολικό αποτέλεσμα, και το ιδιαίτερα σημαντικό αποτέλεσμα της δοκιμής, που σχετίζεται με την ασφάλεια σε βρεγμένο οδόστρωμα, υπογραμμίζει επίσης τα πολύ θετικά σχόλια που έχουμε ήδη λάβει από πολλούς εμπορικούς συνεργάτες και οδηγούς σχετικά με το χειμερινό μας ελαστικό.

«Με το LM005, προσφέρουμε ένα premium προϊόν υψηλής απόδοσης που αξιόπιστα και αποτελεσματικά υποστηρίζει τους οδηγούς να διατηρήσουν τον έλεγχο στις καθημερινές προκλήσεις της χειμερινής οδήγησης. Η ετυμηγορία των δοκιμών από τους επαγγελματίες της ADAC ενισχύει τη στρατηγική μας εστίαση στην τεχνολογία, την καινοτομία και τη βιωσιμότητα σε συνεχή ανάπτυξη των βασικών ελαστικών μας».

Τα αναλυτικά αποτελέσματα της δοκιμής της ADAC είναι διαθέσιμα εδώ.

[Πηγή: Δελτίο Τύπου Bridgestone]

node/40164

Το DRIVE 289 κυκλοφορεί την Κυριακή 18/10, με τη Real News

Το νέο μας τεύχος έχει απ' όλα και θα σας περιμένει στα περίπτερα την Κυριακή.

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 | Αργύρης Τούντας Επικοινωνία

Το DRIVE 289 κυκλοφορεί την Κυριακή 18/10, με τη Real News

Μια ματιά στα στοιχεία των πωλήσεων, είναι αρκετή για να αποδείξει πως το Toyota Yaris είναι εδώ και χρόνια το πιο αγαπημένο μοντέλο των Ελλήνων.

Γι’ αυτό και αφιερώσαμε το εξώφυλλο του νέου τεύχους στην ολοκαίνουργια, τέταρτη γενιά η οποία αποτελεί μια πολύ ευχάριστη έκπληξη σε όλα τα επίπεδα. Μπορείτε να διαβάσετε τόσο για τη συμβατική έκδοση με τον 1.500άρη VVT-i κινητήρα στο Master Test, όσο και για την υβριδική στο θέμα «Υβριδικό ή ντίζελ» με συμπρωταγωνιστή το Peugeot 208 1.5 BlueHDi. Τα οδηγήσαμε παράλληλα στην ίδια ακριβώς διαδρομή, κάτω από τις ίδιες συνθήκες για να δούμε με ποιο κάνεις την περισσότερη οικονομία και πού.

Η πανέμορφη μα και ιδιαίτερα απαιτητική McLaren 765LT που συνεχίζει το θρύλο των Longtail, αναλαμβάνει να δώσει εξωτική νότα στις σελίδες μας, ενώ το ηλεκτρικό Hyundai Kona με την τεράστια αυτονομία συμπληρώνει τις θέσεις του εξωφύλλου. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η δοκιμή του ολοκαίνουργιου SEAT Leon FR με τον 1.5 TSI των 150 PS, όπως και η πρώτη επαφή με την νέα γενιά του Honda Jazz που διατίθεται αποκλειστικά σε υβριδική έκδοση. Μια πρώτη γεύση πήραμε επίσης από το ηλεκτρικό Honda e, και μια που μιλήσαμε για Honda, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Κλεάνθης αυτό τον μήνα ετοίμασε ένα κομμάτι με αφορμή τη δήλωση πως η εταιρεία θα αποχωρήσει από την F1 στο τέλος του 2021.

Οι ανανεωμένες εκδόσεις των Citroën C3 και Suzuki Swift, μαζί με την ήπια υβριδική έκδοση του Ford Fiesta των 155 PS ολοκληρώνουν το κομμάτι των δοκιμών, ενώ το συγκριτικό μεταξύ Audi A3 35 TFSI, BMW 118i και Mercedes-Benz A 200 βάζει τη δική του premium σφραγίδα ενδιαφέροντος.

Τέλος, σχεδόν 25 σελίδες αναφέρονται στα επαγγελματικά μοντέλα με την μορφή του ετήσιου αφιερώματος που κάνουμε σε αυτά. Εκεί θα βρείτε όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς αλλά και αυτά που αναμένονται, καθώς και όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις τους.

Καλή ανάγνωση!