BMW Group Hellas: Στήριξε και τον φετινό Μαραθώνιο της Αθήνας

BMW Group Hellas: Στήριξε και τον φετινό Μαραθώνιο της Αθήνας

Tο BMW Group Hellas κάλυψε για δεύτερη συνεχή χρονιά τις ανάγκες μετακίνησης των αγώνων με στόλο αυτοκινήτων και μοτοσικλετών BMW.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο φετινός 33ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας με συμμετοχές που ξεπέρασαν τις 43.000, αριθμός ρεκόρ για την ιστορία της διοργάνωσης.

Μεγάλος νικητής στον Μαραθώνιο στην κατηγορία ανδρών στην κλασική διαδρομή Μαραθώνας-Αθήνα, απόστασης 42.195 μέτρων, αναδείχτηκε για τρίτη συνεχή χρονιά ο Χριστόφορος Μερούσης με επίδοση 2:21.22. Στην κατηγορία των γυναικών πρώτευσε η 43χρονη Γιαπωνέζα Μινόρι Χαικάρι με χρόνο 2:52:06, ενώ από Ελληνίδες η 26χρονη πρωταθλήτρια Ουρανία Ρεμπούλη από τη Λέρο σημείωσε χρόνο 2:54:32.

Ως Επίσημος Χορηγός της διοργάνωσης, το BMW Group Hellas κάλυψε για δεύτερη συνεχή χρονιά τις ανάγκες μετακίνησης των αγώνων με στόλο αυτοκινήτων και μοτοσικλετών BMW. Το πρωτοποριακό ηλεκτρικό BMW i3 με μηδενικούς ρύπους συνόδευσε τους πρώτους δρομείς μαζί με τη νέα BMW Χ1, που ήταν εξοπλισμένη με το χρονόμετρο του αγώνα.

Δυναμική παρουσία στον φετινό Αυθεντικό Μαραθώνιο είχε η BMW Team σημειώνοντας νέες επιτυχίες με βελτιωμένες επιδόσεις και προσωπικά ρεκόρ. Η ομάδα αριθμεί 167 μέλη και αποτελείται από εργαζόμενους της εταιρείας, στενούς συνεργάτες και πιστούς φίλους της μάρκας.

[Πηγή: BMW]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube