Αυξήθηκαν κατά 50% οι πωλήσεις λιπαντικών της Gazpromneft στην ελληνική αγορά

Αυξήθηκαν κατά 50% οι πωλήσεις λιπαντικών της Gazpromneft στην ελληνική αγορά

Σημαντική αύξηση κατά 50% σημείωσαν οι πωλήσεις λιπαντικών της Gazpromneft στη χώρα μας τη φετινή χρονιά, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Η Gazpromneft-Lubricants μεγάλωσε σημαντικά το μερίδιό της στην ελληνική αγορά, με την ρωσική εταιρεία να ανακοινώνει ότι οι φετινές πωλήσεις της αυξήθηκαν κατά 50%, φτάνοντας τους 1.200 τόνους.

Υπενθυμίζουμε ότι η δραστηριοποίηση της θυγατρικής εταιρείας της GAZPROM στην Ελλάδα ξεκίνησε την 1η Ιανουαρίου του 2016, με τις πρώτες εισαγωγές των λιπαντικών της στη χώρα μας και αναπτύσσοντας παράλληλα ένα δίκτυο καταστημάτων τεχνικής εξυπηρέτησης για αυτοκίνητα, με την επωνυμία G-Energy Service. Στο νομό Αττικής λειτουργούν σήμερα τρία ανεξάρτητα συνεργεία της εταιρείας, ενώ δύο ακόμα πρόκειται να λειτουργήσουν ως τα τέλη του έτους.

Στα πρώτα χρόνια λειτουργίας της στην χώρα μας η Gazpromneft-Lubricants έδωσε έμφαση στις αγορές της Αττικής, Πελοποννήσου, Κορινθίας και Ηπείρου, με τα λιπαντικά G-Energy F Synth 0W-40, G-Energy Service Line W5W-30, G-Energy Far East, Gazpromneft Premium C3 5W-30 να βρίσκονται στο επίκεντρο των πωλήσεων της εταιρείας.

“Η Ελλάδα είναι από τις πιο υποσχόμενες αγορές στην Ευρώπη. Μέσα σε λίγα χρόνια καταφέραμε να αυξήσουμε σημαντικά την αναγνωσιμότητα των προϊόντων και να πετύχουμε μεγάλη αύξηση στις πωλήσεις μας”, δήλωσε ο αναπληρωτής διευθυντής της Gazpromneft-Lubricants, Roman Zimovets.

Ο Anastas Gaidashov, γενικός διευθυντής της ACTIV-EU που διανέμει τα προϊόντα G-Energy και Gazpromneft, δήλωσε από την πλευρά του ότι “η συνεργασία με την Gazpromneft-Lubricants μας επιτρέπει να εφαρμόσουμε τις καλύτερες πρακτικές μας προς όφελος ενός από τους βιομηχανικούς ηγέτες της Ρωσίας και να παρουσιάσουμε στην Ελλάδα δύο ισχυρές μάρκες προηγμένων λιπαντικών, τα Gazpromneft και G-Energy”.

GAZPROMNEFT

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube