Αυτοκίνηση Anytime 2022: Ραντεβού στις 14-22 Μαΐου στο Metropolitan Expo

Αυτοκίνηση Anytime 2022: Ραντεβού στις 14-22 Μαΐου στο Metropolitan Expo

Η έκθεση Αυτοκίνηση Anytime 2022 επιστρέφει μετά από δύο χρόνια απουσίας και ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της για τους φίλους του αυτοκινήτου, το διάστημα 14 με 22 Μαΐου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Η φετινή έκθεση Αυτοκίνηση Anytime 2022 υπολογίζεται να φιλοξενήσει περισσότερα από 150 νέα μοντέλα και όλες τις νέες τεχνολογίες σχετικά με το αυτοκίνητο. Οι συμμετέχουσες αντιπροσωπείες θα περιμένουν στα περίπτερά τους όλους τους φίλους του αυτοκινήτου και τους υποψήφιους αγοραστές, να γνωρίσουν από κοντά τις νέες προτάσεις τους. 

Αναφορικά με το χώρο που έχει επιλεγεί, το Metropolitan Expo βρίσκεται στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και έχει εύκολη πρόσβαση μέσω αυτοκινήτου και μέσων μαζικής συγκοινωνίας. Πρόκειται για ένα εκθεσιακό κέντρο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, όπου θα φιλοξενήσει την έκθεση σε χώρο 50.000 τ.μ.

Σύμφωνα με τους οργανωτές, στην έκθεση Αυτοκίνηση Anytime 2022 θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην παρουσίαση νέων μοντέλων ηλεκτρικών αυτοκινήτων και οχημάτων μικροκινητικότητας, δίνοντας παράλληλα απαντήσεις στα ερωτήματα των επισκεπτών αναφορικά με την ηλεκτροκίνηση και τη μικροκινητικότητα (electromobility).

Αυτοκίνηση

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη ημερίδα για την ηλεκτροκίνηση, που θα αφορά την εξέλιξη της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας για το μέλλον των αυτοκινήτων μηδενικών ρύπων, χωρίς κινητήρα εσωτερικής καύσης. Διακεκριμένοι επιστήμονες-ομιλητές, θα εκθέσουν τις θέσεις και τις απόψεις τους καθώς επίσης θα παρουσιάσουν τις τελευταίες έρευνες και μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί για το συγκεκριμένο θέμα.

Η έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Υπουργείου Τουρισμού, καθώς επίσης της Περιφέρειας Αττικής και της Κ.Ε.Δ.Ε. Πίσω από τη διοργάνωση βρίσκεται μία ομάδα με εμπειρία πολλών δεκαετιών, όπου στηρίζεται από τους Έλληνες Εισαγωγείς – Αντιπροσώπους, μέλη του ΣΕΑΑ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube