Αύριο 3 Οκτωβρίου, έκθεση ιστορικών μοτοσικλετών στο Πασαλιμάνι

Αύριο 3 Οκτωβρίου, έκθεση ιστορικών μοτοσικλετών στο Πασαλιμάνι

Σπάνιες μοτοσικλέτες ενός άλλου καιρού θα φιλοξενήσει αύριο, Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021, στο Πασαλιμάνι ο δήμος Πειραιά.

FIVA World Motorcycle Rally 2021

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του FIVA World Motorcycle Rally 2021, σπάνιες κλασικές μοτοσικλέτες απ’ όλη την Ευρώπη θα γεμίσουν τον Πειραιά και, διασχίζοντας την οδό Πειραιώς, θα καταλήξουν στο Πασαλιμάνι.

Μάρκες και μοντέλα που δεν υπάρχουν πια, όπως BSA, Harley Davidson και Henderson, Motosacoche και Moto Guzzi που εφέτος γιορτάζει τα 100 χρόνια της, προπολεμικές Gilera, Velocette, Sarolea, Vincent και πολλά ακόμα μοντέλα από θρυλικές φίρμες.
 
Οι κλασικές μοτοσικλέτες θα εκτεθούν από τις 14:00 έως τις 19:00, στο παραλιακό μέτωπο, όπου ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να τις θαυμάσει από κοντά. 

FIVA World Motorcycle Rally 2021

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης ανέφερε ότι, «Με χαρά υποδεχόμαστε στην πόλη μας το FIVA World Motorcycle Rally 2021, μια διεθνή διοργάνωση, με συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη. Οι πολίτες που θα βρεθούν την Κυριακή στο Πασαλιμάνι, ιδιαιτέρως οι λάτρεις των κλασικών μοτοσικλετών, θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά, παλιά, συλλεκτικά μοντέλα μηχανών, τα οποία είναι πλήρως λειτουργικά».

FIVA World Motorcycle Rally 2021

Το FIVA World Motorcycle Rally 2021 διοργανώνεται από το Ελληνικό Μουσείο Μοτοσικλέτας και έχει τεθεί υπό την αιγίδα του δήμου Πειραιά, του δήμου Αθηναίων, της ΚΕΔΕ και της Unesco.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube