Απίστευτο: Έμπορος μεταχειρισμένων έβγαλε όπλο σε αγοραστή

Απίστευτο: Έμπορος μεταχειρισμένων έβγαλε όπλο σε αγοραστή

Περιστατικό που παραπέμπει σε… Φαρ Ουέστ, συνέβη σε έκθεση αυτοκινήτων, όταν ο υποψήφιος αγοραστής θέλησε να ελέγξει τα πραγματικά χιλιόμετρα του αυτοκινήτου και αντίκρυσε το όπλο του εμπόρου μεταχειρισμένων!

Για ένα πρωτοφανές περιστατικό, όπου ανεξάρτητος έμπορος μεταχειρισμένων οχημάτων απείλησε με όπλο υποψήφιο αγοραστή, κάνει λόγο ο ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων) σε ανακοίνωσή του. 

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, ο έμπορος μεταχειρισμένων μετέβη σε επίσημο συνεργείο προκειμένου να αποτρέψει τον έλεγχο του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, απειλώντας τον ενδιαφερόμενο με όπλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΑΑ:
«Προχθές, υποψήφιος αγοραστής μετέβη σε επίσημη κάθετη μονάδα μιας μάρκας, ζητώντας να ελεγχθεί, ως προς τα «χιλιόμετρα», μεταχειρισμένο αυτοκίνητο εισαγωγής που θα αγόραζε από ανεξάρτητο έμπορο.

Όταν ο υπεύθυνος του επίσημου συνεργείου ζήτησε να διασταυρωθούν τα χιλιόμετρα με άλλα διαθέσιμα έγγραφα, πχ.  αυτά του τελωνισμού, προσήλθε στην κάθετη μονάδα ο ανεξάρτητος έμπορος και αφού πρώτα δημιούργησε τεράστια αναστάτωση, βγαίνοντας εκτός εαυτού, έφτασε μέχρι να απειλήσει με όπλο.

Ακολούθησε σύλληψη, με τη διαδικασία του αυτόφωρου.

Καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες πρακτικές ανεξάρτητων εμπόρων αυτοκινήτων και καλούμε όλους να συνεργαστούν ώστε να εντοπιστούν λύσεις και να εξωθηθούν εκτός της αγοράς αυτοκινήτου «επιχειρηματίες» με τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές.»

Πηγή: ΣΕΑΑ

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube