Αντιγραφή του… Chaos, η Porsche Mission-X!

Αντιγραφή του… Chaos, η Porsche Mission-X!

Μετά από μια παρατεταμένη χειμωνιά, τα σημάδια ότι η θερμοκρασία στη χώρα μας ανέβηκε απότομα είναι έντονα, με αποτέλεσμα να βλέπουν κάποιοι… ελληνικές ρίζες πίσω από το πρωτότυπο Porsche Mission-X.

Porsche

Μετά τον πολιτισμό, τα γράμματα και τις επιστήμες, η Ελλάδα έδωσε τα φώτα της και στην αυτοκινητοβιομηχανία, με το πρώτο -και μοναδικό- στον κόσμο Ultracar, το πολυαναμενόμενο «Chaos», να γίνεται αντικείμενο αντιγραφής από την Porsche!

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ιδρυτής της Spyros Panopoulos Automotive, ρίχνοντας τα βέλη του στην Porsche και το τελευταίο πρωτότυπό της, το Mission-X που παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες.

Chaos

Με αίσθημα δικαίωσης, ο Σπύρος Πανόπουλος τονίζει στην ανάρτησή του ότι το ελληνικό Ultracar βρίσκεται σε σωστό δρόμο, καθώς πολλές από τις ριζοσπαστικές σχεδιαστικές προτάσεις που εισήγαγε στην αυτοκινητοβιομηχανία, εφαρμόστηκαν ήδη από την γερμανική εταιρεία στο πρωτότυπο Mission-X.

Chaos

Δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω! Θα σταθούμε στο ότι για πολλοστή φορά δηλώνει ότι το Chaos «θα τελειώσει σύντομα» και σας παραπέμπουμε στην ανάρτησή του.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube