Volvo: Τέλος η παρουσία μας στις διεθνείς εκθέσεις

Volvo: Τέλος η παρουσία μας στις διεθνείς εκθέσεις

Η εταιρεία θα προσανατολιστεί σε άλλους τρόπους προβολής και λανσαρίσματος των αυτοκινήτων της. 

Η Volvo ανακοίνωσε πως δεν θα πάρει μέρος στην επόμενη έκθεση της Γενεύης, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην ξαναεμφανιστεί και στις υπόλοιπες διεθνείς εκθέσεις που γίνονται είτε στην Ευρώπη, είτε εκτός αυτής. 

Κάνοντας ξεκάθαρες τις προθέσεις της εταιρείας ο ο αντιπρόεδρος της Volvo Cars, Bjorn Annwell, δήλωσε πως η συμμετοχή στις παραδοσιακές εκδηλώσεις της βιομηχανίας δεν είναι πλέον βιώσιμη. Πρέπει να προσαρμόσουμε είπε, τον τρόπο που θα επικοινωνούμε με τους πελάτες μας με βάση αυτό που έχουμε να τους προσφέρουμε και την τεχνολογία που θέλουμε να παρουσιάσουμε. 

Να θυμίσουμε πως η παρουσίαση του SUV Volvo XC40, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, ενώ οι Σουηδοί σχεδιάζουν να πωλούν έως το 2025 περίπου τα μισά καινούρια αυτοκίνητά τους μέσω ενός συνδρομητικού μοντέλου. Σε αυτό προβλέπεται μία μηνιαία συνδρομή, που θα καλύπτει όλα τα κόστη του αυτοκινήτου εκτός των καυσίμων, ενώ ο πελάτης θα μπορεί να χρησιμοποιεί διάφορα μοντέλα της εταιρείας και να αλλάζει οχήματα ανάλογα με το πακέτο επιλογής.

Η Volvo δεν είναι η μόνη που λέει όχι στις εκθέσεις με την παραδοσιακή τους μορφή. Μόλις πριν λίγες μέρες Alfa Romeo, Jeep και Fiat είχαν δηλώσει πως δεν θα πάνε φέτος στο Παρίσι. και δεν είναι οι μόνες... 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube