SEMA Show 2015: Ford Fiesta ST

SEMA Show 2015: Ford Fiesta ST

Δύο βελτιωμένα Fiesta ST θα παρουσιάσει η Ford στo SEMA show που θα γίνει στο Las Vegas μέσα στο Νοέμβριο.

Το πρώτο έχει το μάλλον παράξενο όνομα CINEMOTIVE MEDIA Fiesta ST. Εξωτερικά είναι βαμμένο με ένα πράσινο μεταλλικό χρώμα με το ακόμα πιο περίεργο όνομα: Square 1 Armoring York Castle Green Metallic.

Στο εμπρός μέρος έχει ένα σπόιλερ από ανθρακονήματα, ομοίως ανθρακονημάτινες ποδιές και πίσω αεροτομή οροφής. Το μοντέλο έχει επίσης HID (εκκένωσης αερίου) προβολείς και φώτα ομίχλης και 17άρες ζάντες ADV.1 ADV5, ειδικές για πίστα με ελαστικά Falken RT-615K. Το Fiesta επίσης φέρει μια σχάρα ποδηλάτου SeaSucker Mini Bomber που φιλοξενεί το κορυφαίο ποδήλατο δρόμου της Giant, το Bicycles Propel Advanced.

Το εσωτερικό είναι σχεδόν απαράλλαχτο, με εξαίρεση τα καθίσματα Recaro, ένας διαφορετικός λεβιές ταχυτήτων και τιμόνι SS Tuning. Κάτω από το καπό υπάρχει ο γνωστός 1.6 τούρμπο, ο οποίος έχει νέα πολλαπλή εισαγωγής, νέο intercooler και επίσης βελτιωμένη εξάτμιση. Υπάρχει επίσης καινούργιο downpipe και πακέτο 3ου σταδίου από την COBB Tuning. Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με ανάρτηση coilover και φρένα υψηλής απόδοσης από την Baer.

Το δεύτερο μοντέλο που θα εκτεθεί είναι το DSPORT Fiesta ST, το οποίο θα είναι ένα track-ready μοντέλο που θα αποδίδει πάνω 392 PS. Ο κινητήρας είναι ο ίδιος 1.6 EcoBoost, με μεγαλύτερη τουρμπίνα, μπεκ από την RC Engineering, και αναβαθμισμένα «σωθικά». Θα υπάρχει επίσης ένα νέο intercooler, κάρτερ λαδιού από τη Mishimoto, και εξάτμιση και πολλαπλή από τη Full-Race Motorsports. Το αυτοκίνητο έχει επίσης σπορ body kit, μια ρυθμιζόμενη coilover ανάρτηση, φρένα από τη Wilwood και σφυρήλατες ζάντες ΤΕ37V από τη Volk Racing, με σλικ αγωνιστικά λάστιχα Pirelli P-Zero.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube