SEMA Show 2015: BMW M2 Coupé «ντυμένη» M Performance

SEMA Show 2015: BMW M2 Coupé «ντυμένη» M Performance

Για τo φετινό SEMA Show στο Las Vegas, η BMW ετοίμασε μια Μ2 Coupé πρησμένη στα αξεσουάρ M Performance.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ακόμη και στάνταρ ΒMW M2 Coupé είναι ένα σαγηνευτικό από κάθε άποψη αυτοκίνητο. Αλλά για το κορυφαίο παγκοσμίως event στο χώρο της βελτίωσης, η βαυαρική εταιρεία φόρτωσε με μια σειρά αξεσουάρ M Performance το τελευταίο δημιούργημα του M division προς τέρψη των επισκεπτών της γιορτής του Vegas.

O «κόμπακτ αθλητής υψηλών επιδόσεων», όπως αποκαλεί την M2 Coupé η BMW, του φόρεσε μαύρη σκούρα γρίλια στη μάσκα με γυαλιστερό περίγραμμα, στο ίδιο στιλ είναι και τα «βράγχια» στα φτερά, ενώ πλευρικοί καθρέφτες και πίσω σπόιλερ αλλάχτηκαν με άλλα ανθρακονημάτινα.   

Ανάμεσα στις αλλαγές περιλαμβάνεται σκληρότερη και πιο χαμηλή ανάρτηση M Performance, νέες σπορ εξατμίσεις με ανθρακονημάτινες μπούκες, καθώς κι ένα σύστημα κλαπέτου για την παραγωγή πιο άγριου και δυνατού ήχου.

   

Στην καμπίνα, ο κατάλογος της M Performance περιλαμβάνει πιο σπορ τιμόνι ντυμένο με Alcantara και διακοσμημένο με ανθρακόνημα, ενώ με το ίδιο υλικό καλύπτονται λεβιές και κεντρική κονσόλα, αυτή τη φορά με διακοσμήσεις από Alcantara. Ολοκληρώνοντας τη λίστα των βελτιώσεων, να αναφέρουμε τα πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι και τα λοιπά ανθρακονημάτινα στοιχεία που διακοσμούν την καμπίνα ακόμα πιο σπορ.

Η BMW λέει ότι την επόμενη άνοιξη θα δώσει στη δημοσιότητα πρόσθετες πληροφορίες σχετικά μα τα κομμάτια της M Performance που απευθύνονται αποκλειστικά στην M2 Coupé.

[Πηγή BMW]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube