Mondial de l’Automobile 2018: Έκθεση «Μυθικοί Δρόμοι»

Mondial de l’Automobile 2018: Έκθεση «Μυθικοί Δρόμοι»

Το Σαλόνι του Παρισιού που θα διαρκέσει από τις 4 έως τις 14 Οκτωβρίου θα έχει ειδική θεματική ενότητα τους παντός είδους «Δρόμους» που σημάδεψαν και θα σημαδέψουν το Αυτοκίνητο και τη Μοτοσικλέτα.

Το Σαλόνι του Παρισιού θα αφιερώσει, καθ’ όλη τη διάρκεια του, έναν εκθεσιακό χώρο για την εκδήλωση «Μυθικοί Δρόμοι», ανατρέχοντας σε μέρος της ιστορίας των αυτοκινήτων και των μοτοσικλετών, μέσω 50 αυτοκινήτων και είκοσι μοτοσυκλετών από όλες τις εποχές.

Το Mondial του Παρισιού πρόκειται γίνει πιο ενδιαφέρον το 2018 και προσπαθεί να ανανεωθεί εμπρός στις νέες μεθόδους επικοινωνίας των κατασκευαστών. Τις αλλαγές θα τις δούμε από τον Οκτώβριο στην Porte de Versailles: Τα αυτοκίνητα θα συνδυάζονται με τις μοτοσυκλέτες σε ένα Σαλόνι αφιερωμένο στις νέες τεχνολογίες.

Αν και το Παρίσι έχει πάψει να είναι μια φιλική πόλη προς το αυτοκίνητο, όπως εξάλλου όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, παρόλα αυτά, αξίζει στην «παλιά μηχανολογία» να βρει στη γαλλική πρωτεύουσα τη γωνία της. Ένας χώρος λοιπόν γι’ αυτήν θα αφιερωθεί στο Mondial de l’automobile 2018 με την έκθεση «Μυθικοί Δρόμοι» που διοργανώνεται από κοινού με την FFVE (Γαλλική Ομοσπονδία Αυτοκινήτων Εποχής). Ένα πλήθος αυτοκινήτων από διαφορετικές εποχές θα παρουσιαστεί στο Περίπτερο 5.1,: Από το τέλος του 19ου αιώνα έως τα πιο πρόσφατα αυτοκίνητα, γύρω από το θέμα του δρόμου και του ταξιδιού.

Έτσι, πολλές θεματικές ενότητες θα περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα
- Η αναγέννηση του δρόμου
- Οι δρόμοι των «τρελών χρόνων»
- Οι δρόμοι της περιπέτειας
- Οι δρόμοι των διακοπών
- Οι δρόμοι του «δοξασμένου ’30»
- Οι δρόμοι των ετών 1970/80
- Οι δρόμοι του κόσμου 
- On The Road Again!
- Οι δρόμοι των αγώνων
- Οι δρόμοι του αύριο

Επιπλέον, μέσα στον εκθεσιακό χώρο, η εφαρμογή Mondial 2018 από το περιοδικό Auto Plus θα προσφέρει στους επισκέπτες περιεχόμενο επαυξημένης πραγματικότητας: Video (INA), φωτογραφίες, σχόλια. Οι επισκέπτες θα μπορούν να ξαναζήσουν το εκθετήριο της εικονικής πραγματικότητας στην ιστοσελίδα mondial-paris.com από τις 13 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube