LA Auto Show: Νέο Mitsubishi Mirage

LA Auto Show: Νέο Mitsubishi Mirage

Το νέο Mirage, που εκτίθεται στο Los Angeles, μας δείχνει πώς θα είναι το ανανεωμένο Space Star που θα πωλείται στην Ευρώπη.

Η Mitsubishi δείχνει την αφοσίωσή της στην αγορά των ΗΠΑ, παρουσιάζοντας το Mirage στην έκθεση του Los Angeles - όπως είχαμε ήδη γράψει.

To ανανεωμένο Mirage (Space Star για την ευρωπαϊκή αγορά), που θα αρχίσει να πωλείται στην Αμερική την ερχόμενη άνοιξη, έχει ξανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, πιο μεγάλη και τονισμένη μάσκα, και νέα φώτα. Έχει επίσης ξανασχεδιασμένο καπό, νέους προβολείς ομίχλης και διαφορετικούς τροχούς.

Το εσωτερικό έχει φρεσκαριστεί με ένα νέο τιμόνι, διαφορετικό πίνακα οργάνων και αναβαθμισμένες επενδύσεις. Προσφέρονται και κάμποσα νέα έξτρα στοιχεία εξοπλισμού, που περιλαμβάνουν ένα ηχοσύστημα 300W της Rockford-Fosgate, καθώς και ένα σύστημα πολυμέσων συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto.

Ο 3κύλινδρος βενζινοκινητήρας 1,2 λίτρων έχει και αυτός αναβαθμιστεί με ένα νέο “roller type” εκκεντροφόρο που αυξάνει την απόδοση στους 79 PS και τα 10,2 kgm (για τις ΗΠΑ, αφού στην Ευρώπη έχει ήδη 80 PS και 10,8 kgm).

Το νέο Mirage έχει επίσης πιο άκαμπτο πλαίσιο και αναθεωρημένη ανάρτηση με διαφορετικές σχέσεις ελατηρίων-αμορτισέρ. Βελτιωμένα είναι και τα φρένα, με μεγαλύτερους δίσκους μπροστά και νέα υλικά τριβής σε τακάκια και σιαγόνες για καλύτερη απόδοση στο φρενάρισμα.

Όσον αφορά στον εξοπλισμό ασφάλειας, το νέο Mirage είναι εφοδιασμένο με 7 αερόσακους, ABS, σύστημα ελέγχου ευστάθειας Active Stability Control και σύστημα ελέγχου της πίεσης των ελαστικών.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube