Επίσημο: Η έκθεση της Γενεύης επιστρέφει το 2022!

Επίσημο: Η έκθεση της Γενεύης επιστρέφει το 2022!

Έπειτα από δύο χρόνια απουσίας, λόγω πανδημίας, η διεθνής έκθεση της Γενεύης θα ξανανοίξει τις πύλες της, το διάστημα από 19 έως 27 Φεβρουαρίου 2022.

Με τον εμβολιασμό να προχωρά σταθερά σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, η κανονικότητα δείχνει σιγά σιγά να επανέρχεται στο προσκήνιο. Και ένα από τα στοιχεία που αποδεικνύουν αυτό τον ισχυρισμό, έχει να κάνει με την ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής της έκθεσης της Γενεύης, σχετικά με την επόμενη διεξαγωγή της, το Φεβρουάριο του 2022. 

«Με την αποστολή των πακέτων προσφορών, ξεκινάμε επίσημα τη διοργάνωση της GIMS 2022 (Geneva International Motor Show). Η ομάδα μου και εγώ ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε την ιδέα μας στους εκθέτες και στη συνέχεια στο κοινό. Ελπίζουμε πραγματικά ότι η κατάσταση της υγείας και οι ανάλογοι κανονισμοί πολιτικής σχετικά με τον Covid 19 θα μας επιτρέψουν να την υλοποιήσουμε», δήλωσε σχετικά ο Sandro Mesquita, Διευθύνων Σύμβουλος της GIMS.

Είναι γεγονός πως η διοργάνωση του 2020 ακυρώθηκε λίγες μέρες πριν την αυλαία της, καθώς με τα πρώτα κρούσματα Κορωνοϊού οι αρχές της Γενεύης απαγόρευσαν τις συγκεντρώσεις άνω των 1.000 ατόμων. Αυτό έφερε σε δεινή οικονομική θέση τον οργανισμό που βρίσκεται πίσω από αυτή. Όπως φαίνεται όμως, τα όποια προβλήματα δείχνουν να ξεπερνιούνται. Εντός των επόμενων εβδομάδων αναμένεται να δημοσιευτούν περαιτέρω πληροφορίες αναφορικά με την 91η διοργάνωση της GIMS. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube