Έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017» στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας

Έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017» στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας

Από τις 11 έως τις 19 Νοεμβρίου στο πρώην δυτικό Αεροδρόμιο της Αθήνας

Η 67η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, που θα πραγματοποιηθεί είναι ο προάγγελος των εξελίξεων της παγκόσμιας αγοράς του αυτοκινήτου.
 
Στην Ελλάδα, μετά την Φρανκφούρτη, τη σκυτάλη παίρνει η έκθεση-θεσμός τα τελευταία χρόνια «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017», που θα πραγματοποιηθεί 11-19 Νοεμβρίου στους φιλόξενους χώρους του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου (Ελληνικό), αίθουσα Ξιφασκίας.
 
Τα πολλά νέα μοντέλα που έχουν να παρουσιάσουν οι συμμετέχοντες εισαγωγείς αντιπρόσωποι μετά το Διεθνές Σαλόνι της Φρανκφούρτης, δίνουν μία ξεχωριστή λάμψη και διάσταση ενημέρωσης, σε μια αγορά που τα τελευταία χρόνια δείχνει σημεία μικρής αλλά σταθερής ανάκαμψης.
 
Παράλληλα σε νέους εκθεσιακούς χώρους, θα έχει δυναμική παρουσία όλη η AFTER MARKET αγορά, με προϊόντα και υπηρεσίες που είναι συνδεδεμένες με την συντήρηση και χρήση του αυτοκινήτου.
 
Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει και η συμμετοχή της ΦΙΛΠΑ που θα εκθέσει στο κοινό μοναδικά αυτοκίνητα που έγραψαν χρυσές σελίδες και δένουν το παρελθόν με το παρόν.
 
Τέλος, τα ΔΩΡΕΑΝ TEST DRIVE δίνουν την δυνατότητα στους επισκέπτες να κάνουν συγκρίσεις και να έχουν πληρέστερη εικόνα και πληροφόρηση για την μάρκα και το μοντέλο που πρόκειται να αγοράσουν.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube