Η Citroën με πλήρη γκάμα στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015

Η Citroën με πλήρη γκάμα στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015

Όλα τα μοντέλα και όλοι οι νέοι κινητήρες βενζίνης και ντίζελ προδιαγραφών Euro 6

Με όλη της τη γκάμα και τους νέους Euro 6 κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, η Citroen θα βρίσκεται στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015.

Στο περίπτερο της Citroën οι νέοι κινητήρες Euro 6 βενζίνης PureTech και πετρελαίου BlueHDi που εξοπλίζουν πλέον όλη τη σειρά C, καθώς και όλα τα καινούργια μοντέλα θα συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Με το βραβείο καλύτερου κινητήρα για το 2015 στην κατηγορία του για τους κινητήρες βενζίνης PureTech και με περισσότερες από 100 πατέντες ευρεσιτεχνίας για τους κινητήρες πετρελαίου BlueHDi, οι νέοι Euro 6 κινητήρες της Citroen προσφέρουν τεχνολογία αιχμής, κορυφαίες επιδόσεις και εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων.

Στο επίκεντρο τα βραβευμένα με τον τίτλο World Car Design of the Year 2015 του θεσμού World Car Awards, C4 Cactus. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει τις νέες εκδόσεις C1 Special Edition (2 Tone), C3 iStreet, καθώς και τo νέο C4. Ιδιαίτερη εντύπωση θα προκαλέσουν τα C3 Picasso και Grand C4 Picasso. Το κοινό επίσης, θα έχει τη δυνατότητα να ανακαλύψει το Citroën My App σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο περίπτερο.

Τέλος, όσοι θέλουν από τους επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να κάνουν και ένα  test drive, στα νέα C1 Airscape 1.2lt 82HP PureTech, C3 1.2lt 82HP PureTech, C4 Cactus 1.6lt 100HP BlueHDi & C4 1.2lt 130HP PureTech.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube