Η 25η έκθεση Automechanika, στην Φρανκφούρτη από 11 έως 15 Σεπτεμβρίου

Η 25η έκθεση Automechanika, στην Φρανκφούρτη από 11 έως 15 Σεπτεμβρίου

Η μεγαλύτερη έκθεση παγκοσμίως για την αυτοκινητοβιομηχανία εφέτος συμπληρώνει σχεδόν 50 έτη λειτουργίας και η παρουσίασή της έγινε στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Η Automechanika είναι η μεγαλύτερη έκθεση που γίνεται στον κόσμο σχετικά με τους επαγγελματίες της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Αφορά σε εξοπλισμό συνεργείων και φανοβαφείων, σε ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης (ΟΕΜ) κ.α. ενώ φέτος διοργανώνεται για 25η φορά, αφού η ίδρυσή της έγινε το 1971.

Φέτος, την Συνέντευξη Τύπου για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια πραγματοποίησε ο Διευθυντής της εταιρείας, κος Olaf Mussoff, υπό το συντονισμό της Διευθύντριας της Messe Frankfurt Greece & Cyprus SP, κας Γκαμπριέλας Σπανού.

Automechanika

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Μουσείο της Ακρόπολης, γνωστοποιώντας ότι η φετινή έκθεση θα γίνει στο εκθεσιακό κέντρο της Φρανκφούρτης από τις 11 έως και τις 15 Σεπτεμβρίου.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε ό,τι έχει να κάνει με τον τομέα της παραγωγής, των επισκευών αλλά και της συντήρησης των οχημάτων, καθώς επίσης και τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της ανακύκλωσης και των νέων υπηρεσιών που έχουν να κάνουν με το αυτοκίνητο.

Για να υπάρχει ένα σημείο αναφοράς του μεγέθους της έκθεσης, έχει ενδιαφέρον να γνωρίζετε ότι η 24η έκθεση που έγινε το 2016 συγκέντρωσε 4.843 εκθέτες από 76 χώρες, οι οποίοι παρουσίασαν το υλικό τους σε σχεδόν 133.000 εμπορικούς επισκέπτες από 170 χώρες. Αντίστοιχοι αναμένονται οι αριθμοί και φέτος.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube