Δυναμικό «παρών» από την Jeep στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015»

Δυναμικό «παρών» από την Jeep στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015»

Με αιχμή του δόρατος το Renegade Limited 1.4, 170 HP 4x4

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015» η Jeep θα έχει δυναμική παρουσία με το νέο Jeep Renegade το οποίο σηματοδοτεί την είσοδο της μάρκας στην κατηγορία των μικρών SUV.

Μεταξύ άλλων εκδόσεων του Jeep Renegade, θα παρουσιαστεί το μοναδικό Renegade Limited 1.4L με ισχύ 170 HP 4x4 που εξοπλίζεται με το νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9 σχέσεων και φέρει πλούσιο εξοπλισμό ασφάλειας και άνεσης, με εξαιρετικές τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου ικανότητες.

 
Οι παραπάνω εκδόσεις, θα πλαισιωθούν από το θρυλικό για τις off-road ικανότητές του Jeep Wrangler καθώς και από το Grand Cherokee, το οποίο επαναπροσδιορίζει την κατηγορία των πολυτελών SUV.
 
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, προσφέρεται στους πελάτες που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον και θα παραγγείλουν αυτοκίνητο Jeep, έως τις 31 Δεκεμβρίου, δωρεάν service για 5 χρόνια ή 75.000χλμ.
 
Παράλληλα με την έκθεση θα λειτουργεί και η πίστα δοκιμών Jeep Camp, που βρίσκεται στην Γλυφάδα Λ. Βουλιαγμένης 87, απέναντι από το κατάστημα της AutoOne. Ειδικές προσκλήσεις για δοκιμή των εκτός δρόμου δυνατοτήτων των Οχημάτων Jeep στην πίστα, θα δίνονται από το περίπτερό στην έκθεση.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube