Ανοίγει τις πύλες της η έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ - ELECTROMOBILITY 2023»

Ανοίγει τις πύλες της η έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ - ELECTROMOBILITY 2023»

Για πάνω από 25 χρόνια οι διοργανωτές της έκθεσης προσφέρουν τη δυνατότητα στους φίλους του αυτοκινήτου να ενημερωθούν για τις τρέχουσες εξελίξεις στο χώρο του αυτοκινήτου αλλά και για τις αφίξεις των νέων μοντέλων.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ - ELECTROMOBILITY 2023

Η φετινή έκθεση αυτοκινήτων «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ - ELECTROMOBILITY 2023» θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό το Σάββατο στις 23/10/2023 στο κλειστό γήπεδο του Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO).

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να διατυπώσουν στα στελέχη των αυτοκινητοβιομηχανιών διάφορες ερωτήσεις, αλλά και να συζητήσουν όλες τις εξελίξεις για την ηλεκτροκίνηση. Η έκθεση θα φιλοξενεί περισσότερα από 50 νέα μοντέλα αυτοκινήτου, με πολλά απ' αυτά να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στο ελληνικό κοινό.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ - ELECTROMOBILITY 2023

Στα πρωτοεμφανιζόμενα μοντέλα θα περιλαμβάνονται αυτοκίνητα αμιγώς ηλεκτρικά, plug-in hybrid, αλλά και μοντέλα με κινητήρες βενζίνης και ντίζελ. Ακόμα, τα SUV αναμένεται να κλέψουν την παράσταση καθώς πρόκειται για μια κατηγορία αυτοκινήτων με μεγάλο κοινό. Προφανώς δεν θα λείψουν και τα σπορ μοντέλα που απευθύνονται στους οδηγούς που έχουν δίψα για ταχύτητα. Το ενδιαφέρον για την έκθεση εκτιμάται ότι θα είναι μεγάλο και οι επισκέπτες υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τους 80.000.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δωρεάν test-drives κάτι που θα ολοκληρώσει και την συνολική εμπειρία της έκθεσης. Παράλληλα, για πρώτη φορά στο πλαίσιο της έκθεσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ – ELECTROMOBILITY 2023», θα πραγματοποιηθεί ένα συνέδριο για την αυτοκίνηση και τις νέες τεχνολογίες. Πρόκειται για το «1ο Συνέδριο Energy Save» που θα φιλοξενηθεί στο Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023.

Χρυσός Χορηγός του Συνεδρίου είναι ο όμιλος της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Α.Α, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).

Το κόστος εισόδου στην έκθεση ανέρχεται στα 8 ευρώ, ενώ οι μέρες/ώρες λειτουργίας της είναι οι εξής:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 15.00 – 21.00
Σάββατο & Κυριακή: 10.00 – 21.00

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube