Η Susie Wolff  επικεφαλής της ομάδας Venturi Formula E

Η Susie Wolff  επικεφαλής της ομάδας Venturi Formula E

Η Formula E έχει μια μοναδική δυναμική και τρομακτικές δυνατότητες εξέλιξης.

Η Susie Wolff  ανέλαβε ρόλο επικεφαλής αλλά και μετόχου της ομάδας Venturi Formula. Η Wolff που είχε ενταχθεί στην ομάδα της Williams Formula 1 ως δοκιμαστής οδηγός, είχε αγωνιστεί και στο DTM ανάμεσα στο 2006 και 2012, είναι και μέτοχος της ομάδας που έχει έδρα το Μονακό.

Μετά την αποχώρησή της από την ενεργό δράση στα τέλη του 2015, ίδρυσε την οργάνωση Dare to Different για να ενθαρρύνει περισσότερες γυναίκες να εισέλθουν στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Όταν αποφάσισα να σταματήσω ως επαγγελματίας οδηγός το 2015, ήξερα ότι ήθελα να συνεχίσω την εμπλοκή μου με τους αγώνες με κάποιον άλλο τρόπο, δήλωσε η Wolff. Απλά πήρα το χρόνο που χρειαζόμουν για να δω ποιο είναι το πιο σωστό βήμα που θα έπρεπε να κάνω.

Η Formula E είναι το ιδανικό περιβάλλον γι’ αυτό το βήμα, έχει δυναμική και κινείται πέρα από το πλαίσιο των παραδοσιακών αγώνων.

Ανυπομονώ – είπε – να συνεργαστώ με τον Gildo Pastor (CEO και ιδρυτή της Venturi), ο οποίος είδε ευθύς εξαρχής τη δυναμική και τις δυνατότητες της Formula Ε. Έχει δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα που στελεχώνεται από πολλά ταλαντούχα άτομα.

Από την πλευρά του ο Gildo Pastor δήλωσε ενθουσιασμένος από τη συνεργασία με τη Susie Wolff, συνεργασία που σηματοδοτεί την επέκταση της ομάδας και την είσοδό της σε μια άλλη εποχή.
Σε αυτήν περιλαμβάνεται η δημιουργία ακαδημίας νέων οδηγών, η προμήθεια με τους νέους κινητήρες Gen2 αλλά και η υπογραφή συμβολαίου για την περίοδο 2018/2019 με τον Felipe Massa.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube