Η μελλοντική Mercedes-Benz EQC δοκιμάζεται στην έρημο [video]

Η μελλοντική Mercedes-Benz EQC δοκιμάζεται στην έρημο [video]

Η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα ένα προωθητικό κλιπ με το ηλεκτρικό της SUV, την EQC να δοκιμάζεται στην έρημο Tabernas της Αλμερίας στην Ισπανία. Το επίσημο ντεμπούτο της EQC θα γίνει στις 4 Σεπτεμβρίου.

Τίποτα δεν σταματά το μελλοντικό ηλεκτρικό SUV, EQC: Αυτό είναι το μήνυμα που περνά η Mercedes-Benz με το video που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Youtube. 

Το οπτικό υλικό δείχνει το ψηλωμένο μοντέλο που δοκιμάζεται στην Desierto de Tabernas στην Ισπανία εν μέσω εξουθενωτικής ζέστης. Τα δυναμικά τεστ επέτρεψαν στους μηχανικούς να ελέγξουν την αξιοπιστία της EQC σε υψηλές θερμοκρασίες, σε ισχυρούς κραδασμούς και σε κακές συνθήκες πρόσφυσης.

Ο μηχανικός Michael Kelz περιγράφει με λεπτομέρεια τα διάφορα στοιχεία του προγράμματος εξέλιξης της Mercedes-Benz EQC. Ο Γερμανός τεχνικός αποκαλύπτει ότι, «οι δοκιμές στο δρόμο ήταν πιο εξαντλητικές από ό,τι για ένα θερμικό αυτοκίνητο. Οι δοκιμές διήρκεσαν τρία χρόνια, διανύοντας εκατομμύρια χιλιόμετρα, με 90 πρωτότυπα και 30 μοντέλα προ-παραγωγής».

Οι μάσκες δεν έχουν πέσει ακόμη για το αυτοκίνητο, αλλά ότι βλέπουμε βρίσκεται πολύ κοντά στο τελικό μοντέλο παραγωγής. Εκείνο που περιμένουμε είναι ένα σχέδιο ιδιαίτερα εμπνευσμένο από εκείνο της σπουδής Mercedes Generation EQ Concept που παρουσιάστηκε το 2016 στο Mondial de l’Automobile στο Παρίσι. Ραντεβού λοιπόν στις 4 Σεπτεμβρίου για να ανακαλύψουμε όλες τις λεπτομέρειες αυτού του πολλά υποσχόμενου SUV.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube