DRIVE Experience @ SEAJETS ΣΟΑΑ Eνιαίο Skoda [video]

DRIVE Experience @ SEAJETS ΣΟΑΑ Eνιαίο Skoda [video]

Ένα τριήμερο με πάρα πολλή οδήγηση, συναγωνισμό, ωραίες μάχες τροχό με τροχό αλλά και υπέροχη παρέα. Η εμπειρία που πρέπει να ζήσεις.

Λίγο πριν την Ανάβαση Ριτσώνας (8-9 Ιουνίου), επόμενο σταθμό του πρωταθλήματος SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda, κάνουμε ένα throwback στη δική μας εμπειρία, στον αγώνα των Μεγάρων που είχε διεξαχθεί στο πλαίσιο της συνάντησης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαΐου.

Για μας ήταν ο πρώτος αγώνας με αυτοκίνητο στην πίστα, μετά από 10-12 αγώνες καρτ την τελευταία 5ετία και 2-3 με χωμάτινη φόρμουλα Kartcross, στα Dirt Games. Ήταν ένα υπέροχο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο. Με πολλή οδήγηση και ωραίους ανθρώπους, φίλους παλιούς και νέους, στην ομάδα μας και στα pits γενικότερα.

Τι μας έχει μείνει από όλο αυτό; Μόνο θετικά συναισθήματα. Η στιγμή εκείνη που στήνεσαι στο grid και νιώθεις το πόδι να τρέμει στο γόνατο, ενώ κρατάς ψηλά τις στροφές του μοτέρ και περιμένεις τα κόκκινα φανάρια να σβήσουν είναι ο δικός μας ορισμός της ευτυχίας.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η προσπάθεια. Μια «περιπέτεια» στο πλαίσιο της συλλογής εμπειριών, παρά μια στοχευμένη αγωνιστική εμπλοκή. Με το πάθος ωστόσο και τη σοβαρότητα που χαρακτηρίζει το DRIVE. Είχαμε τη χαρά της συνεργασίας με την εργοστασιακού επιπέδου ομάδα της SKODA Μακρής, με επικεφαλής τον εξαιρετικό Νίκο Ζάχο. Και την τιμή να βάλουμε πάνω στο αυτοκίνητό μας τα σήματα κορυφαίων στον χώρο τους εταιρειών, όπως τα καύσιμα-λιπαντικά Cyclon, οι μπαταρίες Energizer, τα αμορτισέρ Bilstein και τα λάστιχα KUMHO.

Στο video λέμε ότι το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει δύο αγώνες, αυτόν που έγινε στα Μέγαρα και εκείνον του Οκτωβρίου στις Σέρρες. Ε, στο μεταξύ μπήκαμε στον πειρασμό να δοκιμάσουμε την τύχη μας και στη Ριτσώνα, το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουνίου. Τα προγράμματα άλλωστε είναι για να αλλάζουν.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube