Tο DRIVE #261 αυτή την Κυριακή με τη REAL News

Tο DRIVE #261 αυτή την Κυριακή με τη REAL News

Αναμονή τέλος. To νέο τεύχος του DRIVE έχει ακόμη περισσότερες σελίδες και κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με τη REAL News.

Αυτή την Κυριακή, το νέο μας τεύχος είναι… περισσότερο DRIVE. Πολύ απλά γιατί έχει περισσότερες σελίδες, 226 σελίδες αντί 162. Ο λόγος; Για να χωρέσουμε ένα μεγάλο αφιέρωμα στα SUV & crossover χωρίς να θυσιάσουμε την επικαιρότητα και τα κλασικά θέματα.  

Επικρατεί αναβρασμός στην κατηγορία. Από πέρσι ως φέτος παρουσιάστηκαν 25 εντελώς νέα SUV & crossover, ενώ στην ελληνική αγορά τα αυτοκίνητα του είδους αντιπροσωπεύουν το 65% των λιανικών πωλήσεων. Η τελευταία άφιξη είναι αυτή του νέου Hyundai Kona, και καταφέραμε να το έχουμε στην πρώτη δοκιμή στην Ελλάδα και στο εξώφυλλο αυτού του ειδικού τεύχους. Στην καρδιά του οποίου θα βρείτε 85 σελίδες συμπυκνωμένη πληροφορία για όλα τα μοντέλα, οδηγικά σχόλια αλλά και tips που οδηγούν στην καλύτερη αγορά. Μόνο αφού διαβάσετε αυτό το αφιέρωμα θα ξέρετε ποιο είναι το δικό σας SUV.

Κατά τα άλλα… Δοκιμάσαμε το εξαιρετικά σημαντικό ηλεκτρικό SUV της Jaguar, το I-Pace. Το πιο ολοκληρωμένο, ίσως το πιο σημαντικό, μάλλον το καλύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο σήμερα. Πέρα από την… ιστορική του σημασία για τη μάρκα και την αυτοκινητοβιομηχανία ευρύτερα, είναι εξαιρετική και στην πράξη, διαπιστώνει ο Αργύρης Τούντας.

Δοκιμάσαμε επίσης το –ακόμη πιο εντυπωσιακό– BMW i8 Roadster. Και οδηγήσαμε την «50άρα» BMW 2002ti  στην πίστα, μαζί με την Μ2. Επιχειρώντας ένα ταξίδι στο χρόνο, από το μοντέλο με το οποίο η BMW έχτισε τον θρύλο της ως σπορ κατασκευαστής ως το σήμερα και τους σύγχρονους εκφραστές αυτής της φιλοσοφίας.

Μας εντυπωσίασε με την τεχνολογία, την ποιότητα, την πολυτέλεια, την πρακτικότητα αλλά και το πάτημά του το κομψό και γοητευτικό Volvo V60. Και όχι μόνο τους οικογενειάρχες της ομάδας. Οι προσδοκίες μας για τη νέα Mercedes-Benz A-Class ήταν εξαιρετικά υψηλές. Την οδηγήσαμε στην πιο ενδιαφέρουσα έκδοση, με τον κινητήρα 1.4 τούρμπο. Και… (θα πρέπει να πάρετε και το τεύχος, τι λέτε;)

Ο μήνας είχε βεβαίως και αγώνες. Πρώτα και πάνω από όλα Ράλι Ακρόπολις. Το φετινό αποδείχτηκε κλασικό, σκληρό Ακρόπολις, αν και ERC. Αλλά είχε και πολλές όμορφες εμπειρίες πίσω από το τιμόνι, με μηχανές και ανθρώπους που δίνουν νόημα στις στιγμές. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι ένα trackday με το Speedsector ή ένας αγώνας Dirt Games είναι η χαρά τη ζωής. Τα κάναμε και τα δύο, και μοιραζόμαστε τη στιγμή με… φίλους.

Αυτά και πολλά ακόμη, σε ένα τεύχος που ετοιμάσαμε για σας με όλη μας την τρέλα. Ελπίζουμε να σας αρέσει. Καλή ανάγνωση.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube