DRIVE #260, αύριο στα περίπτερα με τη Real News

DRIVE #260, αύριο στα περίπτερα με τη Real News

Αύριο κυκλοφορεί το νέο τεύχος του DRIVE με αυτοκίνητα που θα γίνουν τα αγαπημένα μας. Και μια αγαπημένη μας βινιέτα από τα παλιά.

Κλασικό DRIVE, με ένα θέμα από τα αγαπημένα μας: "Τέλειες Διαδρομές", με τέσσερα ταιριαστά-αταίριαστα ζευγάρια. Επίσης, πρώτη γεύση από το νέο Ford Fiesta ST, αυτό που φαίνεται ότι θα είναι το σημείο αναφοράς και το αγαπημένο μας αυτοκίνητο τον επόμενο (αρκετό) καιρό.
 
Δοκιμάσαμε την πολύ σημαντική νέα Mercedes-Benz A-Class. Με τεχνολογία της επιτρέπει στα όρια της τεχνητής νοημοσύνης που της επιτρέπει να… συνομιλεί με τον οδηγό, να τον καταλαβαίνει ακόμη κι αν δεν της λέει ακριβώς τι θέλει. Ο κόσμος αλλάζει, και η Mercedes-Benz ανέκαθεν ήταν πρωτοπόρος τις περιόδους των μεγάλων αλλαγών. Οδηγήσαμε επίσης και το Suzuki Swift Sport, ένα δυναμιτάκι με θεϊκό πλαίσιο και νέο μοτέρ στο οποίο η έμφαση δεν είναι πια στο στροφάρισμα στο κόκκινο, αλλά στη ροπή. Θα λέγαμε η GT86 των προσθιοκίνητων, κι αυτό μόνο τιμητικό είναι.

Στα πιο εξειδικευμένα, πρώτες εντυπώσεις από την χαρισματική Lamborghini Urus. Το πρώτο SUV της μάρκας διχάζει τους φανατικούς αλλά θα φέρει περισσότερο χρήμα στη Sant’Agata για να φτιάχνουν αυτοκίνητα από αυτά που λατρεύουμε. Η ιστορία της Cayenne επαναλαμβάνεται, με λίγα λόγια. Το αυτοκίνητο πάντως είναι… υπερφυσικό, το λιγότερο.

Στην κατηγορία της αγοράς που βράζει, στα SUV, δοκιμάζουμε το Volvo XC40 Τ5 AWD. Δηλαδή δεν το δοκιμάζουμε απλώς, το περνά από ψιλό κόσκινο ο Κλεάνθης στο Master Test. Συγκρίνουμε επίσης το Citroen C3 Aircross με το Opel Crossland-X, στις εκδόσεις 1.6 ντίζελ. Αν θέλετε κάτι πιο hardcore για πραγματική περιπέτεια εκτός δρόμου, έχουμε και Dacia Duster 1.5 dCi 4WD και Subaru XV 2.0i-S CVT.  
Και επειδή δεν γεννηθήκαμε χθες, δυστυχώς ή ευτυχώς, throwback στα 80s, με δοκιμή Fiat Ritmo, το ιταλικό GTI της νιότης μας. Επειδή δεν υπήρχε πάντα, μόνο το Golf.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube