Δράση σε άσφαλτο και χώμα, αυτό το ΣΚ στη Λαμία

Δράση σε άσφαλτο και χώμα, αυτό το ΣΚ στη Λαμία

Αυτό το Σαββατοκύριακο η Λαμία φιλοξενεί το ασφάλτινο 9ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου, αλλά και το χωμάτινο 36ο Autovision Ράλλυ Φθιώτιδας.

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση σε δύο διαφορετικά τερέν θα απολαύσουν οι φίλοι τον αγώνων ράλλυ στη Λαμία. Το Σάββατο 15 Ιουνίου διεξάγεται το 9ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου, ενώ την Κυριακή 16 Ιουνίου το 36ο Autovision Ράλλυ Φθιώτιδας. Και οι δύο αγώνες διοργανώνονται φυσικά από την Αγωνιστική Λέσχη Λαμίας (Α.Λ.Α.Λαμίας).


9ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου

Ο 2ος γύρος για το Κύπελλο Ράλλυ Νοτίου Ελλάδος θα ξεκινήσει με μια πανηγυρική εκκίνηση στις 13:00, στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας στην Λαμία. Οι 35 πρωταγωνιστές θα αναμετρηθούν με αντίπαλο το χρονόμετρο στην διασημότερη ασφάλτινη διαδρομή της χώρας, «Μπράλος - Σκαμνός», μήκους 15,6 km, προσφέροντας πλούσιο θέαμα με τα περάσματα τους σε όσους βρεθούν στα διάφορα σημεία της διαδρομής. Μετά από 2 περάσματα της Ειδικής Διαδρομής οι νικητές θα τερματίσουν και πάλι στην πλατεία Ελευθερίας στην Λαμία, όπου και θα λάβει χώρα η απονομή των επάθλων.

Στο κομμάτι των συμμετοχών, θα δούμε για ακόμη μία φορα μετά το Ράλλυ Σπριντ Αλμυρού τα δύο Skoda S2000 των Καμπύλη και Νομικού να αναμετρώνται μεταξύ τους, αλλά και με τα υπόλοιπα σπουδαία ονόματα των ασφάλτινων αγώνων, που έχουν ως στόχο την επικράτηση στον αγώνα και ένα καλό αποτέλεσμα.

Οι κορυφαίες κλάσεις C1 και C2 συγκεντρώνουν 5 συμμετοχές οι οποίες θα παλέψουν για την νίκη και το θέαμα αναμένεται συγκλονιστικό! Ο συναγωνισμός αναμένεται ιδιαίτερα έντονος τόσο σε επίπεδο γενικής της κατηγορίας F2 των δικίνητων αυτοκινήτων, όσο και σε επίπεδο κατάταξης των επιμέρους κλάσεων (C3, C4, C5, C6), καθώς η C3 συγκεντρώνει 8 συμμετοχές, η C4, με την σειρά της 4 συμμετοχές, ενώ η C5 αποτελεί την πολυπληθέστερη κλάση με 10 πληρώματα τα οποία θα προσπαθήσουν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Κλείνοντας η C6, θα έχει 4 συμμετοχές.

Ξεχωριστό χρώμα θα δώσουν και τα Ιστορικά αυτοκίνητα που συμμετέχουν στον αγώνα, με 4 πληρώματα να είναι παρόντα στον Μπράλο, προσπαθώντας για το καλύτερο σε επίπεδο χρόνων και ταυτόχρονα, θυμίζοντας με τα όμορφα αυτοκίνητά τους ένδοξες εποχές του παρελθόντος.

Δείτε αναλυτικά τις 35 συμμετοχές. Χάρτη, ωράριο μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της Α.Λ.Α. Λαμίας.

Να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας: “FORD-Ντουλάκης”, “Group Karellis”, “Γ. Ντελλής -Κερκίδες, Εξέδρες”, με τους :“Parking Πασιονίκος”, “ΙΟΛΗ”, “Tsakonitis Print”, “Time Out”, “Flame Stop” που μάς υποστηρίζουν και φέτος. Το Service Park θα βρίσκεται στην πλατεία του χωριού Ηράκλεια. Έξω από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας θα διεξαχθεί έκθεση αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας, Auto - MotoFestival Λαμίας η οποία θα εξελίσσεται παράλληλα με το 9ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου δίπλα στο χώρο του Τεχνικού Ελέγχου. Η έκθεση θα να είναι ανοικτή για το κοινό από την Πέμπτη 13 έως το βράδυ της Κυριακής 16 Ιουνίου, με σκοπό την ενημέρωση για την τάση της αυτοκίνησης και της μοτοσυκλέτας.

Afisa


36ο Autovision Ράλλυ Φθιώτιδος

Μετά το Εαρινό Ράλλυ, την σκυτάλη για το 55ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος παίρνει το 36ο AUTOVISION Ράλλυ Φθιώτιδος, με τους 31 συμμετέχοντες που θα ανέβουν την ράμπα της εκκίνησης στην Πλατεία Ελευθερίας το Σάββατο 15 Ιουνίου να θέλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις φημισμένες «Ακροπολικές» Ειδικές Διαδρομές.

Η γιορτή του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της Φθιώτιδας θα ξεκινήσει με την Πανηγυρική Εκκίνηση στην Πλατεία Ελευθερίας το βράδυ του Σαββάτου, αμέσως μετά την απονομή στον ίδιο χώρο του 9ου Ράλλυ Σπριντ Μπράλου, δημιουργώντας μια φανταστική ατμόσφαιρα για πληρώματα και θεατές.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η μάχη των Κεχαγιά Γιώργου - Τσαούσογλου Μάριου (Ford Fiesta R5), με τους περσινούς πρωταθλητές Μπαντούνα Ιωάννη – Σούκουλη Κωνσταντίνο (Mitsubishi Lancer EVO V / VI), για την κατάκτηση της νίκης αναμένεται συγκλονιστική. Στην εξίσωση της νίκης και ενός καλού αποτελέσματος θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και πληρώματα με μεγάλη εμπειρία και ταχύτητα στις χωμάτινες συνθήκες που βρίσκονται στις συμμετοχές της μεγάλης κατηγορίας. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουμε την συμμετοχή από την Κύπρο των Πέτρο Παντελή – Λάο Πάμπο (Mitsubishi EVO X),που έρχονται στο Ράλλυ Φθιώτιδος μετά από δύο χρόνια και τη συμμετοχή τους το 2017.

Στην F2,οι πρωτοπόροι Άκρατος Ιωάννης – Άκρατος Ευάγγελος (Peugeot 208 VTI 125), θα παλέψουν με τους “EL NAK Jr” – Βίγκο Ανδρέα (Renault Sport), για την επικράτηση της νίκης. Οι Μποζιονέλος Ιωάννης – Παναρίτης Ευάγγελος (Ford Escort RS 2000), θα κυνηγήσουν το καλύτερο αποτέλεσμα στην ίδια κατηγορία προσφέροντας θέαμα σε όσους βρεθούν στις Ειδικές Διαδρομές της Φθιώτιδας. Πολύ ωραίες μάχες και έντονο ανταγωνισμό αναμένουμε στις μικρότερες κατηγορίες C4, C5 και C6 με τα πληρώματα να μάχονται στο όριο για την νίκη και ένα καλό αποτέλεσμα θέλοντας να κερδίσουν ταυτόχρονα και το χειροκρότημα των θεατών.

Δείτε αναλυτικά τις 31 συμμετοχές. Χάρτη, ωράριο μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της Α.Λ.Α. Λαμίας.

Να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας: “FORD-Ντουλάκης”, “Group Karellis”, “Γ. Ντελλής -Κερκίδες, Εξέδρες”, με τους :“Parking Πασιονίκος”, “ΙΟΛΗ”, “Tsakonitis Print”, “Time Out”, “Flame Stop” που μάς υποστηρίζουν και φέτος. Το Service Park θα οργανωθεί την 15/6/2019 και ώρα 10:00 (Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, οδός Φιλίας) έως τη λήξη του αγώνα. Έξω από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας θα διεξαχθεί έκθεση αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας, Auto - MotoFestival Λαμίας η οποία θα εξελίσσεται παράλληλα με το 36ο AUTOVISION Ράλλυ Φθιώτιδος, δίπλα στο χώρο του Τεχνικού Ελέγχου. Η έκθεση θα να είναι ανοικτή για το κοινό από την Πέμπτη 13 έως το βράδυ της Κυριακής 16 Ιουνίου, με σκοπό την ενημέρωση για την τάση της αυτοκίνησης και της μοτοσυκλέτας.

[Πηγή: ΟΜΑΕ, ΑΛΑΛ]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube