Διεθνείς αγώνες karting: Όλα για το βάθρο ο Λιβέρης

Διεθνείς αγώνες karting: Όλα για το βάθρο ο Λιβέρης

Διψασμένος για επιτυχία ξεκινάει ο νεαρός έλληνας οδηγός καρτ Διονύσης Λιβέρης τον τρίτο γύρο των πανευρωπαϊκών αγώνων καρτ Rotax

Ο Λιβέρης έχει στόχο το βάθρο στους δύο αγώνες στον τρίτο γύρο των πανευρωπαϊκών αγώνων καρτ που γίνονται τα δύο προσεχή Σαββατοκύριακα στη Βαρσοβία και στη Βιέννη. Και πολλές ελπίδες να πετύχει αυτόν τον στόχο, βάσει των προηγούμενων εμφανίσεων του.

Ο Διονύσης ήρθε κοντά στην κατάκτηση θέσης στο βάθρο στο δεύτερο γύρο των πρωταθλημάτων τον περασμένο μήνα, τόσο στο Euro Trophy στη Σουηδία όσο και στο CEE στην Τσεχία.

Όμως παρά το ότι ήταν διαρκώς ανάμεσα στους πρωταγωνιστές στα προκριματικά και στο πρώτο μισό του κάθε αγώνα, βλάβες στα ηλεκτρονικά του καρτ και ορισμένα ατυχήματα δεν τον άφησαν να δει καν σημαία τερματισμού. Ο Διονύσης αγωνίζεται στην ανώτατη κατηγορία Kart Rotax DD2 με την παγκόσμια πρωταθλήτρια βελγική ομάδα DAEMS. Προπονείται από τον καλύτερο έλληνα καρτίστα Γιάννη Αντωνιάδη και στηρίζεται από την ΕΛΒΑΛ με τα σύνθετα υλικά etalbondA2, την ομογενή οικογένεια Spanos με την ομάδα αμερικανικού ποδοσφαίρου Los Angeles Chargers, την ενεργειακή εταιρεία ContourGlobal και την Chipita-7Days.

Liveris Rotax Eurochallenge

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube