Διαρροή για το ανανεωμένο Suzuki Vitara II

Διαρροή για το ανανεωμένο Suzuki Vitara II

To ανανεωμένο ιαπωνικό crossover εμφανίστηκε σε κυβερνητικό website, αποκαλύπτοντας ελαφρές αισθητικές αλλαγές.

To ανανεωμένο Suzuki Vitara Series II διέρρευσε online, λίγο πριν από το επίσημο ντεμπούτο του, δίνοντάς μας μια πρώτη άποψη για την εξωτερική εμφάνισή του. Το εμπορικό λανσάρισμά του αναμένεται το πρώτο 3μηνο του επόμενου έτους.

Δημοσιευμένο σε κυβερνητικό ιστότοπο, αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον τελικό σχεδιασμό του ανανεωμένου Vitara, με όλες τις προηγούμενες φωτογραφίες να αφορούν καμουφλαρισμένα πρωτότυπα που δοκιμάζονταν στην Ευρώπη.

Σε σύγκριση με το υφιστάμενο μοντέλο, το ανανεωμένο Vitara II υιοθετεί νέα μάσκα με χαμηλότερα τοποθετημένες τις αεροεισαγωγές, ενώ διακρίνεται ο ένας αισθητήρας ραντάρ, προφανώς για το σύστημα AEB που θα είναι μέρος της ενίσχυσης των οδηγικών βοηθημάτων.

Υπάρχει επίσης νέος σχεδιασμός στις ζάντες αλουμινίου, σε αυτή τη συγκεκριμένη παραλλαγή που απεικονίζεται στις φωτογραφίες, που πιστεύεται ότι είναι το βασικό μοντέλο της γκάμας. Επίσης ένα ασημένιο/γκρι τριμ ενώνει τα φώτα ημέρας LED στην άκρη του προφυλακτήρα με την κάτω γρίλια της μάσκας. 

Στο πίσω μέρος υπάρχουν νέα φανάρια, σε μια πιο σκούρα απόχρωση κόκκινου χρώματος, ενώ το φως της όπισθεν μεταφέρθηκε από τα πίσω φώτα, χαμηλά στο κέντρο του προφυλακτήρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Suzuki Vitara 1.4 S BoosterJet AllGrip

Δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες άξιες παρατήρησης αυτή τη στιγμή, ωστόσο για να είμαστε σίγουροι θα πρέπει να περιμένουμε την πλήρη αποκάλυψη με τη δημοσιοποίηση των επισήμων λεπτομερειών.

Οι πιο εμφανείς αλλαγές στο πίσω μέρος του Vitara 2019 είναι τα σκούρα κόκκινα φανάρια και η τοποθέτηση του φαναριού της όπισθεν στο κέντρο του προφυλακτήρα.

Ο γενικός διευθυντής της Suzuki της Αυστραλίας, Michael Pachota, δήλωσε στο CarAdvice -την πηγή της διαρροής- νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ότι θα υπάρξουν «βελτιώσεις στην ασφάλεια και στην τεχνολογία», εκτός από κάποιες πρόσθετες λειτουργίες άνεσης και ευκολίας.

Το αυτόνομο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης και το προσαρμοζόμενο cruise control θεωρούνται οι βασικές τεχνολογικές αναβαθμίσεις του ανανεωμένου Vitara, αν και δεν είμαστε σίγουροι τι άλλο να μπορούμε να περιμένουμε. Ειδικά για τα ευρωπαϊκά μοντέλα που ο ανταγωνισμός σε αυτόν τον τομέα στην κατηγορία είναι αδυσώπητος.

Στο μηχανολογικό κομμάτι δεν αναμένονται αλλαγές, οπότε το νέο Vitara θα φτάσει στην Ευρώπη αποκλειστικά με βενζινοκινητήρες. Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα η Suzuki επιβεβαίωσε ότι θα καταργήσει τα μοτέρ ντίζελ στα Vitara και στα S-Cross της ευρωπαϊκής αγοράς. Ως εκ τούτου, το νέο Vitara θα διατίθεται με τον 1.6 VVT με τα 120 άλογα και τον 1.4 Boostejet με τους 140 PS. Τα μοτέρ θα συνδυάζονται είτε με 6άρι χειροκίνητο είτε με 6άρι αυτόματο σασμάν, με τα μοντέλα με τον 1.6 VVT να μπορούν να είναι είτε προσθιοκίνητα είτε 4x4, ενώ αυτά με τον 1.4 Boostejet αποκλειστικά 4x4.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube