Δείτε οδηγό του Carrera Cup να κάνει 13 προσπεράσματα σε μισό γύρο! [videos]

Δείτε οδηγό του Carrera Cup να κάνει 13 προσπεράσματα σε μισό γύρο! [videos]

Έχουμε δει θεαματικές ανόδους σε αγώνες, αλλά αυτό το in-car video είναι το κάτι άλλο.

Όταν βλέπουμε έναν οδηγό να ανεβαίνει γρήγορα στην κατάταξη ενός αγώνα, συνήθως έχει και πιο γρήγορο αυτοκίνητο. Εδώ όμως πρόκειται για αγώνα ενιαίου τύπου, του Porsche Carrera Cup με αυτοκίνητα 911 GT3 Cup.

Ο αγώνας αυτός του Carrera Cup Βρετανίας έγινε τον περασμένο μήνα στην πίστα του Snetterton. Εκεί έκανε το βρετανικό ντεμπούτο του ο πρωταθλητής του Carrera Cup Γαλλίας, ο 21χρονος Valentin Hasse-Clot, μέσα από το αυτοκίνητο του οποίου έχει τραβηχτεί το video.

Τα πλάνα είναι από τον δεύτερο αγώνα του σαββατοκύριακου, όπου ο Hasse-Clot ξεκίνησε τελευταίος αφού είχε εγκαταλείψει από έξοδο στον πρώτο αγώνα, που έγινε την προηγούμενη μέρα. Τον βλέπουμε αρχικά να προσπερνά «σουβλάκι» κάμποσα αυτοκίνητα από την εξωτερική και στη συνέχεια να χώνεται σε κάθε κενό και να εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία.

Μέσα σε 7 στροφές έχει κάνει 13 προσπεράσματα! 

Τελικά, στον έβδομο γύρο είχε ανέβει στην 7η θέση όπου και τερμάτισε. Προφανώς, όσο ανεβαίνεις στην κατάταξη τόσο δυσκολότερα γίνονται τα προσπεράσματα, όμως θα θέλαμε να ξέραμε πού θα είχε φτάσει αν ο αγώνας είχε μερικούς γύρους παραπάνω… 
  
Πέρα από το in-car video από το αυτοκίνητο Νο.88 του Hasse-Clot, δείτε και το γενικό video των δύο αγώνων στο Snetterton, του 9ου και του 10ου γύρου του Porsche Carrera Cup GB.

[Πηγή: Porsche]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube