Βρετανός επιχειρηματίας πρόσθεσε στη συλλογή του 6 Rolls-Royce

Βρετανός επιχειρηματίας πρόσθεσε στη συλλογή του 6 Rolls-Royce

Ο δισεκατομμυριούχος Reuben Singh, έχει στο γκαράζ του 20 Rolls-Royce και πολλά ακόμα υπεραυτοκίνητα...

Ο Βρετανός επιχειρηματίας Reuben Singh έκανε μια ειδική παραγγελία 6 Rolls-Royce για να εμπλουτίσει την πλούσια συλλογή του.

Η "Jewels Collection" που παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της την προηγούμενη εβδομάδα απευθείας στο εργοστάσιο της Rolls-Royce, αποτελείται από τρεις Phantom και τρεις ακόμα Cullinan στους ίδιους χρωματισμούς. Δεδομένου του ότι η βασική τιμή της Phantom είναι $450.000 και της Cullinan $325.000, το κόστος των έξι μοντέλων πρέπει να ξεπέρασε κατά πολύ τα $2.3 εκατομμύρια δολάρια, μιας και όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες διαθέτουν αρκετά στοιχεία από τη μακροσκελή λίστα προαιρετικού εξοπλισμού της Rolls-Royce.

Με την τελευταία προσθήκη, ο Reuben Singh ανέβασε τον αριθμό Rolls-Royce της συλλογής του στα 20 μοντέλα, τα οποία όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες επιλέγει σε διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς ώστε να ταιριάζουν με το εκάστοτε τουρμπάνι που φορά.

Rolls Royce Owner

Όπως βλέπουμε από τον λογαριασμό του στο Instagram, εκτός από τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα της βρετανικής εταιρείας, η συλλογή του δισεκατομμυριούχου περιλαμβάνει δεκάδες άλλα supercars, μεταξύ των οποίων οι Bugatti Veyron, La Ferrari, McLaren P1, Porsche 918 Spyder, Pagani Huayra, Mercedes SLR, Mercedes-AMG GT,  Ferrari F12 Berlinetta, Ferrrari FF, Lamborghini Huracan Performante κ.α.

Για όσους αναρωτιούνται τον τρόπο που ο Reuben Singh απέκτησε την περιουσία του, η επενδυτική εταιρεία Isher Capital της οποίας είναι ο CEO, δραστηριοποιείται κυρίως στον χώρο των τηλεφωνικών κέντρων αλλά και στις τηλεπικοινωνίες, το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις ξενοδοχειακές μονάδες, με έντονη παρουσία σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Άπω Ανατολή (εξού και το ψευδώνυμό του που είναι "ο Βρετανός Bill Gates").

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube