BMW: Έρχεται η αγωνιστική M2 Competition [video]

BMW: Έρχεται η αγωνιστική M2 Competition [video]

Το πιο προσιτό αγωνιστικό μοντέλο της BMW θα είναι έτοιμο για τη σεζόν του 2020.

Το τμήμα BMW M Motorsport ανακοίνωσε το πιο προσιτό αγωνιστικό μοντέλο για ιδιώτες που βασίζεται στην M2 Competition.

Η αγωνιστική M2 Competition θα διατεθεί σε εκδόσεις Racing και Clubsport, αντικαθιστώντας την παλαιότερη M240i Racing με περισσότερη ισχύ και βελτιωμένο στήσιμο που την καθιστά πιο φιλική σε ερασιτέχνες οδηγούς αγώνων. Η BMW δεν αποκάλυψε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου που θα χρησιμοποιεί μια βελτιωμένη έκδοση του εξακύλινδρου twin turbo 3,0 λίτρων ο οποίος στην έκδοση δρόμου αποδίδει 410 PS και 550 Nm ροπής.

Το ντεμπούτο της M2 Competition θα γίνει στις 3 Αυγούστου 2019 στο Nürburgring Nordschleife, στα πλαίσια του VLN Endurance Championship με την ομάδα της BMW Motorsport και μια ειδική φορεσιά με καμουφλάζ. Πίσω από το τιμόνι θα καθίσει ο Ολλανδός Beitske Vissen (οδηγός αγώνων) και ο Γερμανός Jörg Weidinger (μηχανικός και οδηγός εξέλιξης της BMW M GbbH). 

Με αυτό τον εξάωρο αγώνα στην απαιτητική πίστα του Nürburgring θα συνεχιστούν οι δοκιμές του μοντέλου ώστε να είναι έτοιμο για να τρέξει με ιδιώτες την ερχόμενη σεζόν (2020). Σύμφωνα με την BMW, τα πρώτα αυτοκίνητα θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2020.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube