Αυτό το Σαββατοκύριακο η 13η Ανάβαση Ομαλού

Αυτό το Σαββατοκύριακο η 13η Ανάβαση Ομαλού

Το Valvoline Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων ταξιδεύει αυτό το ΣΚ στην Κρήτη, για τον 6ο αγώνα του φετινού θεσμού.

Τα Λευκή Όρη και το οροπέδιο του Ομαλού, στα Χανιά, υποδέχονται αυτό το Σαββατοκύριακο 53 αγωνιζόμενους, για το 6ο ραντεβού του Valvoline Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2018.

Είκοσι μέρες μετά τον αγώνα της Πορταριάς, στο Πήλιο, το Πρωτάθλημα διασχίζει το Αιγαίο για τις μάχες τίτλου όλων των κατηγοριών. Εννέα αγωνιζόμενοι της κατηγορίας Ν, δεκαπέντε της Α, δώδεκα της Ε, εννέα της Formula Saloon, καθώς και οκτώ συμμετέχοντες στο Πρωτάθλημα Αναβάσεων Ιστορικών αυτοκινήτων υπόσχονται έναν άκρως θεαματικό αγώνα στους Κρητικούς φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η ιστορική, τεχνική και εξαιρετικά ασφαλής διαδρομή των 3,8 km ξεκινά από το χωριό Φουρνές, 15 km νότια του λιμανιού της Σούδας και 10 km από την πόλη των Χανίων, και κατευθύνεται προς το Νότο του νησιού και το χωριό Λάκκοι. Οι χρονομετρημένες δοκιμές του Σαββάτου 29 Σεπτεμβρίου ξεκινούν στις 12:00 το μεσημέρι, ενώ η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 10:00 το πρωί της Κυριακής. Και τις δύο ημέρες ο δρόμος για το κοινό θα έχει κλείσει μία ώρα νωρίτερα.

Δείτε τον χάρτη του αγώνα, τις συμμετοχές, και παρακολουθήστε τα αποτελέσματα LIVE.

13η Ανάβαση Ομαλού 2018

[Πηγή: ΟΜΑΕ]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube