Αυτή είναι η Aston Martin DBS Superleggera του James Bond [video]

Αυτή είναι η Aston Martin DBS Superleggera του James Bond [video]

Η Aston Martin αποκάλυψε επίσημα το γοητευτικό κουπέ V12 που τιμά τα 50 χρόνια του απόλυτου πράκτορα, του 007 με την DBS, την On Her Majesty’s Secret Service DBS Superleggera.

Η Aston Martin αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη ειδική έκδοση DBS Superleggera που γιορτάζει τα 50 χρόνια του«James Bond» με την DBS, την On Her Majesty’s Secret Service DBS Superleggera.

Με ντεμπούτο στη Βρετανία εχθές το βράδυ, το λαδί κουπέ αποτίει φόρο τιμής στην ορίτζιναλ Aston Martin DBS του 1969, που εμφανίζεται στην ταινία, και περιορίζεται αυστηρά στα 50 κομμάτια. Με βάση τη γοητευτική DBS Superleggera, η ειδική έκδοση εμπνευσμένη από το Bond φοράει ανθρακονηνμάτινο σπλίτερ, aero blade και ειδικής σχεδίασης σφυρήλατες ζάντες.

Μια εξατομικευμένη μεταλλική γρίλια με έξι γυαλιστερές οριζόντιες μπαρέτες κοσμεί το εμπρός μέρος, ουσιαστικά μια ρεπλίκα αυτής που χρησιμοποιήθηκε στην ορίτζιναλ DBS. Η αναφορά στην τελευταία συμπληρώνεται με τη λαδί εξωτερική βαφή.

Aston Martin On Her Majesty’s Secret Service DBS Superleggera

Στο εσωτερικό, η DBS Superleggera είναι ντυμένη σε μαύρο δέρμα, με κόκκινα φιτίλια και ραφές, που τονίζεται από το γκρι μίγμα με Alcantra, όπως και στην αρχική DBS του 1969. Το ταμπλό είναι διακοσμημένο σε κόκκινο, έμπνευση που προέρχεται από το κόκκινα διακοσμημένο ντουλαπάκι στο αρχικό αυτοκίνητο, στο οποίο βρισκόταν το πτυσσόμενο τυφέκιο του 007.

Aston Martin On Her Majesty’s Secret Service DBS Superleggera

Η μοντέρνα εκδοχή του αυτοκινήτου του James Bond κάτω από το καπό είναι η ίδια με της στάνταρ DBS Superleggera: Διτούρμπινο μοτέρ V12 με χωρητικότητα 5,2 λίτρα, 725 άλογα και 900 Nm.

Οι 50 ιδιοκτήτες αυτής της σπέσιαλ έκδοσης θα έχουν την επιλογή για μια ειδική θήκη για ποτά, η οποία ανοίγει μέσω ενός φωτεινού μεταλλικού κουμπώματος για να αποκαλύψει την ταιριαστή αισθητικά κόκκινη εσωτερική επένδυση. Η θήκη αυτή έχει χώρο για δύο μπουκάλια και τέσσερα ποτήρια σαμπάνιας

Η On Her Majesty’s Secret Service DBS Superleggera είναι το πιο πρόσφατο δημιούργημα του Gaydon εμπνευσμένο από τον 007. Προηγήθηκαν άλλες δύο, η Goldfinger DB5 και DB9 GT Bond Edition το 2015. Κάθε μία από τις 50 On Her Majesty’s Secret Service DBS Superleggera θα κοστίζει £300.007 (sic) ή €340.430, με τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν το τέταρτο 3μηνο του 2019.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube