Audi: Επετειακό πακέτο για τα 25 χρόνια RS

Audi: Επετειακό πακέτο για τα 25 χρόνια RS

Διαθέσιμο για τα TT RS Coupé, RS 4 Avant, RS 5 Coupé και Sportback, RS 6 Avant και RS 7 Sportback.

Με αφορμή τα 25 χρόνια των εκδόσεων RS, η Audi παρουσίασε ένα επετειακό πακέτο για τα TT RS Coupé, RS 4 Avant, RS 5 Coupé, RS 5 Sportback, RS 6 Avant και RS 7 Sportback που περιλαμβάνει μια σειρά από αισθητικές πινελιές στο εξωτερικό και το εσωτερικό.

Οι επετειακές εκδόσεις διατίθενται στην εξωτερική απόχρωση Nogaro blue ως φόρο τιμής στο RS 2 Avant του 1994, το οποίο ήταν το πρώτο Audi με το έμβλημα RS. Εναλλακτικά, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν τις εξωτερικές αποχρώσεις Mythos black, Nardo gray και Glacier white. Οι λεπτομέρειες στις εισαγωγές αέρα, τα μαρσπιέ, τις ποδιές και τον διαχύτη έχουν υφή ματ αλουμινίου ενώ η γρίλια, οι καθρέφτες, το έμβλημα της Audi και το πλαίσιο παραθύρων είναι σε gloss black. Οι ζάντες συνδυάζουν ασημί απόχρωση με gloss anthracite ενώ στο κέντρο φέρουν το λογότυπο "25" το οποίο προβάλλεται στο έδαφος όταν ανοίγουν οι πόρτες.

Audi RS

Στο εσωτερικό κυριαρχεί το μαύρο χρώμα και οι επενδύσεις από Alcantara με διακριτικές πινελιές από cobalt blue. Τα καθίσματα RS sport έχουν επενδύσεις Nappa leather και Alcantara όπως και στο RS 2 Avant (1994). Στα RS 6 και RS 7 τα καθίσματα ξεχωρίζουν από το διάτρητο δέρμα Valcona. Το λογότυπο "25" κάνει την εμφάνισή του σε διάφορα σημεία της καμπίνας όπως οι ραφές στα καθίσματα, οι λεπτομέρειες στις πόρτες και τα πατάκια.

Τα επετειακά πακέτα των Audi RS είναι ήδη διαθέσιμα για παραγγελία στη Γερμανία και σε επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης. Οι τιμές ξεκινούν στη Γερμανία από τα €9.350 για το TT RS Coupé, €10.900 για τα RS 4 Avant, RS 5 Coupé και RS 5 Sportback και από €14.500 για τα RS 6 Avant και RS 7 Sportback. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube