«Αθλητική Διοργάνωση της Χρονιάς» το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις

«Αθλητική Διοργάνωση της Χρονιάς» το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις

Την ύψιστη διάκριση στην ετήσια απονομή των Sports Marketing Awards καθώς και πλήθος άλλων βραβείων απέσπασαν το Υφυπουργείο Αθλητισμού και η Motorsport Greece για το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις 2021.

Η αναγνώριση της επαναφοράς του Ράλι Ακρόπολις στο αθλητικό -και όχι μόνο- προσκήνιο επισφραγίστηκε από το πλήθος των διακρίσεων που απέσπασε στα καθιερωμένα πλέον βραβεία Sports Marketing, που διοργανώνει η εταιρεία επιχειρηματικής επικοινωνίας Boussias. 

Υποψήφιο σε έντεκα κατηγορίες, το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις «έφυγε» από το ξενοδοχείο «Radisson Blu Park», όπου διοργανώθηκε η απονομή, με δέκα βραβεία. Κορυφαίο ανάμεσά τους το Platinum στην ενότητα Best Sports Events, ως η καλύτερη Αθλητική Διοργάνωση της Χρονιάς. 

Το βραβείο παρέλαβε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος δήλωσε: «Πριν από ακριβώς έναν χρόνο ανακοινώσαμε την επιστροφή του Ράλι Ακρόπολις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Μέχρι τότε είχαμε πει πολύ λίγα και είχαμε καταφέρει πάρα πολλά. Μας αμφισβήτησαν. Το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις όμως ήρθε για να μείνει και η σημερινή αναγνώριση των κόπων και των προσπαθειών μας μέσω αυτών των βραβείων, αποτελεί την πιο ισχυρή επιβεβαίωση για το λαμπρό μέλλον του εθνικού μας αγώνα. Αποδέχομαι με ιδιαίτερη τιμή το βραβείο αυτό και το αφιερώνω σε όλους όσοι εργάστηκαν αθόρυβα, μεθοδικά, ακούραστοι στρατιώτες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη διοργάνωση». 

Rally Acropolis

Σε άλλες κατηγορίες, το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις κέρδισε:
•    «Χρυσό» στην κατηγορία Motorsports
•    «Χρυσό» ως η Καλύτερη Χορηγική Πλατφόρμα, για την COSMOTE 5G Athens Stage
•    «Χρυσό» στην κατηγορία e-Sports, για τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Τελικού WRC e-Sports
•    «Χρυσό» για την καλύτερη παρουσία αθλητικής διοργάνωσης στο Instagram
•    «Χρυσό» για τη συνολική παρουσία της διοργάνωσης στα e-Sports
•    «Χρυσό» στην κατηγορία Αθλητικός Τουρισμός
•    «Ασημένιο» στην κατηγορία για το Καλύτερο Χορηγικό Πρόγραμμα από Αθλητική Διοργάνωση
•    «Ασημένιο» για τη συνολική παρουσία του αγώνα στα social media
•    «Χάλκινο» για την έκδοση του Επίσημου Προγράμματος του αγώνα

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ΕΚΟ, χορηγός ονομασίας του αγώνα και μέλος του Ομίλου ΕΛΠΕ, απέσπασε την υψηλότερη, Platinum, διάκριση στην κατηγορία «Καλύτερη Αθλητική Χορηγία», καθώς και το χρυσό βραβείο ως το Καλύτερο Χορηγικό Πρόγραμμα σε αθλητική διοργάνωση. Αντίστοιχα, τον τίτλο «Καλύτερη Αθλητική Εταιρεία της Χρονιάς» κέρδισε η The Magic Bus, η εταιρεία που είναι επιφορτισμένη με την υλοποίηση του χορηγικού πλάνου του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις, ενώ σημαντικές διακρίσεις απέσπασαν και οι COSMOTE και Κωτσόβολος, που βρίσκονται χορηγικά δίπλα στον αγώνα. 

Για τα βραβεία Sports Marketing, που απονεμήθηκαν για πέμπτη φορά, την ευθύνη αξιολόγησης έχει μια κριτική επιτροπή με πρόεδρο τον κ. Παναγιώτη Γιαννάκη και μέλη καταξιωμένα στελέχη σημαντικών εταιρειών της αγοράς.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube