O Κυριάκος Μητσοτάκης στην πίστα κάρτ στα Μέγαρα

O Κυριάκος Μητσοτάκης στην πίστα κάρτ στα Μέγαρα

Με αναφορές στην οδική ασφάλεια σχολιάσε την παρουσία του εκεί, μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook.

“Έχει καθοριστική σημασία να μαθαίνουμε από παιδιά τους βασικούς κανόνες οδήγησης και ασφάλειας. Γιατί έτσι γινόμαστε αργότερα καλοί οδηγοί που σέβονται τους άλλους οδηγούς και βέβαια τους πεζούς.

Για μένα - και δεν θα κουραστώ να το λέω - είναι κεντρική προτεραιότητα να μειώσουμε τα ατυχήματα στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό θα γίνει και μέσα από την οδική εκπαίδευση στα σχολεία που προβλέπει το σχέδιό μας για την ασφάλεια στους δρόμους. Γι' αυτό χάρηκα πολύ σήμερα που στη διάρκεια μιας επίσκεψής μου στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, συνάντησα δεκάδες παιδιά που κάνουν κάρτινγκ και μαθαίνουν από πολύ μικρή ηλικία τόσο την άμιλλα, όσο κυρίως πώς να οδηγούν με ασφάλεια”.

Με αυτή την ανάρτηση στο facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε την παρουσία του στην πίστα των Μεγάρων που βρέθηκε σήμερα το πρωί. Εκεί συναντήθηκε με τους μικρούς αγωνιζόμενους που παίρνουν μέρος στο νέο θεσμό ενιαίου ΙΑΜΕ, συζήτησε μαζί τους αλλά και με τους γονείς τους και βέβαια έβγαλε τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες.  

koul

kou1

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube