Γυναίκα με τύχη, αλλά και αντανακλαστικά! [video]

Γυναίκα με τύχη, αλλά και αντανακλαστικά! [video]

Βλέπει νταλίκα να έρχεται ανεξέλεγκτη και βγαίνει με βουτιά τερματοφύλακα από το αυτοκίνητό της για να σωθεί.

Τώρα μπορεί να έχουμε λιακάδες, όμως πριν δυο μήνες ήταν βαρύς χειμώνας, ειδικά στις ΗΠΑ όπου συνέβησαν αμέτρητα τροχαία ατυχήματα με εκατοντάδες θύματα.

Το χιόνι κι ο πάγος στον αυτοκινητόδρομο Ι-44 του Missouri ήταν μια κόλαση, όπως δείχνει αυτό το video που τραβήχτηκε τον περασμένο Φλεβάρη.

Στα πλάνα βλέπουμε μια γυναίκα να σπεύδει να βγει από το αυτοκίνητό της, που έχει εμπλακεί σε μια μεγάλη καραμπόλα, καθώς βλέπει να έρχεται γλιστρώντας ανεξέλεγκτα καταπάνω της μια τεράστια νταλίκα.  

Η γυναίκα-αίλουρος βγαίνει από την πόρτα και κάνει θεαματική βουτιά καταφέρνοντας στη συνέχεια να σηκωθεί και να ξεφύγει παρά τον πάγο στο οδόστρωμα, ενώ η νταλίκα συνθλίβει το αυτοκίνητό της πάνω σε άλλη νταλίκα.

Αυτό είναι και το σωστό αντανακλαστικό σε κάθε καραμπόλα: έξω από το αυτοκίνητο όσο πιο γρήγορα γίνεται και μακριά από το δρόμο αν είναι δυνατόν – που εδώ βέβαια δεν ήταν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Kansas City Star, το video τραβήχτηκε από κάμερα σε ταμπλό αυτοκινήτου, αλλά η προέλευσή του δεν είναι ξεκάθαρη.

[Πηγή: The Kansas City Star μέσω Jalopnik]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube