Είπαμε: ΔΕΝ τσακωνόμαστε ΠΟΤΕ στο δρόμο!... [video]

Είπαμε: ΔΕΝ τσακωνόμαστε ΠΟΤΕ στο δρόμο!... [video]

Δεν ξέρουμε ποιος είναι ο άλλος, που δεν αποκλείεται να αντιδράσει και θανάσιμα, όπως εδώ ο οδηγός απέναντι στον μοτοσικλετιστή.

Δεν γνωρίζουμε τι προηγήθηκε ανάμεσα στον οδηγό του Mazda 3 και τον μοτοσικλετιστή, όμως το ότι ο μηχανόβιος του γύρισε τον καθρέφτη δεν είναι αδίκημα που επιφέρει θανατική ποινή…

Η σκηνή εκτυλίχθηκε στη Sarasota της Florida και η συνεπιβάτις του αυτοκινήτου, που τη μαγνητοσκόπησε με το κινητό της, διηγήθηκε το γεγονός ως εξής:

«Ο αρραβωνιαστικός μου κι εγώ πηγαίναμε σε ένα εστιατόριο όταν είδα έναν άνδρα καβάλα σε μια υπέροχη μοτοσικλέτα. Ο τύπος που οδηγούσε το αυτοκίνητο προσπάθησε να αλλάξει δύο λωρίδες μαζί προς τα αριστερά. Νομίζω πως δεν είδε τη μοτοσικλέτα και συνέχισε να το κάνει. Ο μοτοσικλετιστής προσπάθησε να μιλήσει στον τύπο με το αυτοκίνητο, αλλά οι δυο τους άρχισαν να τσακώνονται προχωρώντας, μέχρι που ο οδηγός αποφάσισε να ρίξει το αυτοκίνητο πάνω στο μοτοσικλετιστή. Σταματήσαμε για να βεβαιωθούμε ότι ο μοτοσικλετιστής ήταν εντάξει. Οι πρώτες βοήθειες ανταποκρίθηκαν γρήγορα».

Η περιγραφή αναφέρεται σε γεγονότα πριν την αρχή του video, αφού εμείς το μόνο που βλέπουμε είναι τον μοτοσικλετιστή να χειρονομεί έξαλλος και να στραβώνει τον δεξιό καθρέφτη του Mazda με το χέρι, πριν ο οδηγός κάνει την απότομη τιμονιά δεξιά και τον ρίξει. Ευτυχώς που δεν χτύπησε πάνω στο στύλο ή και στο κράσπεδο, διότι μπορεί και να είχε σκοτωθεί

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ηλίθιος εναντίον πανηλίθιου [video]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ένας καυγάς στο δρόμο, που σπάει προκαταλήψεις! [video]

Αν τους ρωτούσαμε και τους δύο, λίγες μέρες μετά, σίγουρα θα μας έλεγαν ότι δεν άξιζε τον κόπο να μπει σε κίνδυνο μια ανθρώπινη ζωή. Πάνω στη βράση όμως το πράγμα μπορεί να κλιμακωθεί και να πάρει διαστάσεις που δεν μπορούμε ούτε καν να τις φανταστούμε.

Γι’ αυτό, ό,τι και να μας κάνουν στο δρόμο, καλύτερα είναι να δίνουμε τόπο στην οργή.

[Πηγή: ViralHog]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube