Volvο: Πρωτοπόρος και με διεθνή βράβευση από τον NCAP στην ασφάλεια των πεζών [video]

Volvο: Πρωτοπόρος και με διεθνή βράβευση από τον NCAP στην ασφάλεια των πεζών [video]

H Volvo Car Group, πρωτοπόρος στην ασφάλεια των πεζών βραβεύτηκε για το 2013 με το Παγκόσμιο Βραβείο Νεωτερισμού του NCAP

H Volvo Car Group, πρωτοπόρος στην ασφάλεια των πεζών βραβεύτηκε για το 2013 με το Παγκόσμιο Βραβείο Νεωτερισμού του NCAP.

Το Βραβείο Νεωτερισμού 2013 του NCAP παρέλαβε για λογαριασμό της Volvo η δρ. Λότα Γιάκομπσον, επικεφαλής τεχνικός ασφαλείας στο Volvo Cars Safety Center. Η βράβευση της Volvo έγινε σήμερα 30/5 στη Διάσκεψη για την Προηγμένη Ασφάλεια Αυτοκινήτων (ESV) στη Σεούλ, στην Κορέα.

Στη Διάσκεψη ESV (Enhanced Safety of Vehicles), η δρ. Λότα Γιάκομπσον επεσήμανε και ανέλυσε τα καταπληκτικά επιτευγμάτων της Volvo στην ασφάλεια των πεζών, παρουσιάζοντας μια έκθεση για την Τεχνολογία του Αερόσακου Πεζού στο νέο Volvo V40.

«Ο σκοπός του πρώτου αερόσακου για πεζούς στον κόσμο είναι η αρωγή σε αυτούς τους τόσο ευπαθείς χρήστες του δρόμου που σε κάποιες περιπτώσεις συγκρούονται με το καπό και την περιοχή γύρω από το παρμπρίζ, οπότε και αντιμετωπίζουν την πιθανότητα σοβαρού τραυματισμού στο κεφάλι», είπε η Λότα Γιάκομπσον.

[Πηγή Volvo)

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube