Goodyear Vector 4 Seasons Gen-3: H τρίτη γενιά της βραβευμένης γκάμας ελαστικών 4 εποχών

Goodyear Vector 4 Seasons Gen-3: H τρίτη γενιά της βραβευμένης γκάμας ελαστικών 4 εποχών

Έρχεται για να προσφέρει στους οδηγούς ακόμα πιο βελτιωμένη απόδοση σε χιονισμένο, βρεγμένο ή στεγνό οδόστρωμα.

Με το λανσάρισμα του νέου ελαστικού Vector 4 Seasons Gen-3, η Goodyear εισάγει την πλέον ανανεωμένη πρόταση στη βραβευμένη σειρά ελαστικών 4 εποχών. Το ελαστικό τελευταίας γενιάς ήρθε για να προσφέρει στους οδηγούς ακόμα πιο βελτιωμένη απόδοση σε χιονισμένο, βρεγμένο ή στεγνό οδόστρωμα.

«Οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί μας αντιμετώπισαν την πρόκληση να βελτιώσουν το Vector 4Seasons Gen-2, ένα ελαστικό για κάθε εποχή που έχει κατακτήσει περισσότερα βραβεία από οποιοδήποτε άλλη μάρκα»¹ δήλωσε ο Mike Rytokoski, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Marketing Goodyear Europe. «Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε κάνει το καλό ακόμη καλύτερο με τα ελαστικά Vector 4Seasons Gen-3»

Η κατηγορία των ελαστικών 4 εποχών είναι μία από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενες στον κλάδο των ελαστικών. Οι αγοραστές που επιλέγουν ελαστικά 4 εποχών αναζητούν τρία βασικά χαρακτηριστικά: ασφάλεια σε όλες τις καιρικές συνθήκες, εξαιρετικό φρενάρισμα και πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα και εξαιρετικό φρενάρισμα σε στεγνό οδόστρωμα.

goodyearvector

Χάρη στην τεχνολογία Snow Grip της Goodyear, το ελαστικό Vector 4Seasons Gen-3 προσφέρει βελτιωμένη πρόσφυση για ακόμα καλύτερο χειρισμό στο χιόνι. Ο μεγάλος αριθμός εγκοπών, στο κέντρο του πέλματος του ελαστικού παρέχει καλύτερη επαφή στο χιόνι, βελτιώνοντας έτσι τον χειρισμό σε χιονισμένο έδαφος κατά 5% συγκριτικά με την προηγούμενη γενιά ελαστικού. 

Η τεχνολογία Dry Handling της Goodyear παρέχει στιβαρά τακούνια στους ώμους που μειώνουν τη παραμόρφωση του ελαστικού κατά τη διάρκεια απότομων ελιγμών. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα 5% καλύτερο φρενάρισμα σε στεγνό οδόστρωμα σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά του ελαστικού. 

Το ελαστικό Vector 4Seasons Gen-3 διατηρεί επίσης το εντυπωσιακά υψηλό επίπεδο αντίστασης στην υδρολίσθηση του προκατόχου του, χάρη στην τεχνολογία Aqua Control της Goodyear που χρησιμοποιεί βαθιές και φαρδιές αυλακώσεις για βελτιωμένη απομάκρυνση του νερού.
Το νέο ελαστικό Vector 4Seasons Gen-3 λανσαρίστηκε φέτος, με 65 νέες διαστάσεις με σταδιακή εισαγωγή το 2020, ενώ επιπλέον διαστάσεις θα ακολουθήσουν εντός του 2021 και του 2022. 

Το νέο ελαστικό έχει λάβει πολυάριθμες εγκρίσεις πρώτης τοποθέτησης με πρώτες τοποθετήσεις για τα μοντέλα Peugeot 2008/3008/5008, DS3 Crossback και DS7 Crossback να έχουν προγραμματιστεί για αργότερα μέσα στη χρονιά. Επιπλέον διαστάσεις πρώτης τοποθέτησης για άλλους κατασκευαστές αυτοκινήτων πρόκειται να λανσαριστούν εντός της χρονιάς.

Βράβευση από τα Κορυφαία Μέσα
Η Goodyear έχει διακριθεί με τις περισσότερες νίκες σε συγκριτικές δοκιμές ελαστικών 4 εποχών περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη μάρκα. Το νέο Goodyear Vector 4Seasons Gen-3, συνεχίζει την παράδοση. Πρόσφατα κατέκτησε την κορυφαία διάκριση από το περιοδικό “Auto Bild” καθώς και από το κορυφαίο Βρετανικό site “Tyre Reviews”, την ανεξάρτητη πηγή πληροφοριών παγκοσμίως. 

goodyear

Συγκεκριμένα, το περιοδικό Auto Bild ανέδειξε το ελαστικό Vector 4Seasons Gen-3 ως το νικητή μεταξύ όλων των ελαστικών 4 εποχών, υπογραμμίζοντας τις ‘απόλυτες επιδόσεις του σε όλες τις συνθήκες καιρού, έχοντας δυναμικό κράτημα και υψηλή χιλιομετρική απόδοση’. Επιπλέον, το περιοδικό βράβευσε το νέο ελαστικό Goodyear Vector 4 Seasons Gen-3, με το βραβείο “EcoMaster” για τις κορυφαίες του επιδόσεις σε χιλιομετρική απόσταση, για την αντίσταση κύλισης που διαθέτει σε κάθε τύπο οδοστρώματος και για την αναλογία ποιότητας/ τιμής βάσει χιλιομετρικής απόστασης. 

Ο Jon Benson, ιδιοκτήτης και δοκιμαστής για το “Tyre Reviews” βράβευσε το νέο ελαστικό της Goodyear ως νικητή στην κατηγορία “Δοκιμή Ελαστικών 4 Εποχών 17’ για το 2020” σχολιάζοντας: «Το νέο ελαστικό Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 κερδίζει τη νίκη από την πρώτη κιόλας δοκιμή, επιτυγχάνοντας τις καλύτερες επιδόσεις μεταξύ όλων των ανταγωνιστών”. 

«Είναι υπέροχο να κατακτάς τόσες νίκες τόσο σύντομα, μετά από το πρόσφατο λανσάρισμά του στην αγορά. Είμαστε ενθουσιασμένοι για την αναγνώριση που λαμβάνουμε από τα κορυφαία Μέσα όπως το Auto Bild και το Tyre Reviews“ δήλωσε ο Mike Rytokoski, Chief Operating Officer της Goodyear Ευρώπης. 

[Πηγή: Goodyear]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube